Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uzun lafın kısası ben Nike'ın Trabzonspor'un marka değerine şu ana dek herhangi bir katkı yaptığına inanmıyorum.
    O zaman Nike'ın ne yaptığını bilmiyorsun, marka değeri nedir bilmiyorsun, kulüp yönetiminin senin marka değerini yükseltmek isteyen dünya markası Nike'a nasıl atarlandığını bilmiyorsun. Ha pardon Trabzonspor çok büyük değil mi? Kardeşim masalı bırakın Nike büyük ve küresel bir firma biz ise kendini aşamamış bir kulübüz. Kendimizi en tepeye konumlandırdığımız sürece de bu böyle kalacak.

Her zaman söylüyorum, sen Nike'ın değerlerini kullsnacaksın, o şemsiye altında büyüyeceksin. Sen büyük değilsin. Bunu anla artık. Avrupa kupalarında lescon giymekle büyük olamazsın. Nike giyeceksin, yönetimin de gidip saçma formalar seçmeyecek! Ya bu forma seçme işini Nike'a bırakacak, parasını da zamanında ödeyecek ya da kendini büyük sanmaya devam edecek.
    En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 03:38.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike'ı protesto edin edin ki İHO gaza gelip hepten ağzımıza ****

iho'nun bütün masalları sona erdi. Her yerde başarısız.

Protesto Nike'a değil YÖNETİME yapılır.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Chelsea'nin fontları
        farklı

Yorum

• Nike'nin ne suçu var hala anlayamadım.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Nike'ı kabahatli bulanları anlamıyorum.
            Kabahat yönetenlerde.
            Adamlar prof. bir şirket.
            Süreç belli, sen naz yaparsan, önce seni istemiyoruz deyip sonra devam kararı alırsan elbette bunlara katlanacaksın.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak LeoPiece tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              farklı

lig'de standart font var. avrupa'da kendi fontlarını kullanıyor ingiliz kulüpleri.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O zaman Nike'ın ne yaptığını bilmiyorsun, marka değeri nedir bilmiyorsun, kulüp yönetiminin senin marka değerini yükseltmek isteyen dünya markası Nike'a nasıl atarlandığını bilmiyorsun. Ha pardon Trabzonspor çok büyük değil mi? Kardeşim masalı bırakın Nike büyük ve küresel bir firma biz ise kendini aşamamış bir kulübüz. Kendimizi en tepeye konumlandırdığımız sürece de bu böyle kalacak.

Her zaman söylüyorum, sen Nike'ın değerlerini kullsnacaksın, o şemsiye altında büyüyeceksin. Sen büyük değilsin. Bunu anla artık. Avrupa kupalarında lescon giymekle büyük olamazsın. Nike giyeceksin, yönetimin de gidip saçma formalar seçmeyecek! Ya bu forma seçme işini Nike'a bırakacak, parasını da zamanında ödeyecek ya da kendini büyük sanmaya devam edecek.
                Ben biz şöyle böyle büyüğüz demedim, söylediğim gayet açık, Nike Trabzonspor'a marka değeri olarak hiçbir şey katmamıştır, yönetimin yapmış olduğu saçma sapan uygulamaları onayladığımı nasıl, nerden çıkardınız onu da anlayamadım. Nike Türkiye sayfasında kulübümüzün adı bile geçmiyor, böyle mi değerimize değer katıyor Nike.

Bu manasız Nike takıntınızı da gerçekten anlayamıyorum, gelecek sene de tehlikede, Nike ile yola devam edilirse bu sene yaşanan facia tekrarlanacak.

Yorum

• *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• nike ... sanki alacagı var gıdın baskasına forma yaptırın dusun yakamdan demıs sankı ben oyle yorumladım
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• kocaelisporun giydiği formayı bizim renklere uygun çıkartsan satış rekoru kırabilirdi. Roma formasından farkı yok.

Ama gel gelelim yönetim kendi orjinal formasının korsanını çıkartıyorsa , nike'a rest çekip sonra bize forma yap diye son 3 ay kala adamlara haber yolluyorsa , her işte olduğu gibi ''ben yaptım oldu''culuğunu kulübün her birimine oluk oluk akıtıyorsa burada nike'a değil başkasına tavır koymak gerek...

Yorum

iho'nun bütün masalları sona erdi. Her yerde başarısız.

Protesto Nike'a değil YÖNETİME yapılır.
                        Yanlış anlaşılma olmasın o mesajımda sitemim Nike'ı protesto edenlere.

Yorum

Avrupa Kupalarında Jako giymekle büyük olunuyor mu?

Sevilla'ya yazık olmuş (

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Tabi Nike Türkiye sayfasında yer almazsın.

Çünkü Nike senin sponsorun değil, parasını ödeyip mal aldığın tedarikçin.

He onada razıydık, memnunduk. Ayrı mesele

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Tarihin en düşük forma satış dönemini yaşayan Trabzonspor geçen sezon 5000 sattığı dönemde bu sezon sadece 163 forma satabildi.
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 160 forma haberi doğru değildir umarım. Doğruysa çok yazık. Forma almayacak olanlar antreman forması, tshirt ve ya aksesuar alsın bari. Bu sene de o 120 tlnizi yine kulübe ayırın. Yönetime ya da Nike'a tepki olarak yaptığınız boykot her iksini de etkilemez. Takımı, dolaylı yoldan yine taraftarı etkiler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X