İlk olarak Lescon tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
keşke düzgün göğüs sponsoru alsakİlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo sadece giyim icin, yani futbolcularin takim elbiiseleri falan tahminim. forma icin degil
Yorum
-
Özerin üstündekilerle Avrupa macina cikarsak tüm Avrupa'ya rezil oluruz. Derler "bunlar pijamayla mi maca cikiyor?". Hayatimda bu kadar berbat forma görmedim birde altina mavi şort tam pijama takimi olmus. Mavi forma erkek bebeklere giydirilen tulum gibi duruyor. U15 takimi kullansin. Biz en iyisi bordo ve beyaz formalarla maca cikalim en azindan rezil olmayiz. Bu sene forma morma almiyacam zatenİlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmetin pijamasini cok begendim
.
FrancescoTotti
Yorum
-
Mavi görünüşü hoşuma gitti kalitelimi oda kumaş tasarım açısındanİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları inceledim.. Beyaz ve mavi forma 1-2 detay eklenerek iyi bir çubukluyla servis edilseydi biraz daha farklı algo yaratırdı.
Bu şekilde ve bu fiyatlarla çok zor..
Yorum
-
Yorum
-
Hayır kötü forma değil de, efsane hiç değil! Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bir şeye atıyorum kült, efsane vb bir şey demek için bazı kriterler olmalı, bu forma iyi güzel hoş da EFSANE? Hiç sanmıyorum.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane olacak dediğimde bıyık altından gülenler olmuştu burada.

Yorum
-
heralde formayı almamışsın bedenleri de tükendiği için siniri kafana vurmuş efsane dediğin formayı göster bakayımİlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır kötü forma değil de, efsane hiç değil! Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bir şeye atıyorum kült, efsane vb bir şey demek için bazı kriterler olmalı, bu forma iyi güzel hoş da EFSANE? Hiç sanmıyorum.
Yorum
-
Kaale alamayacağım, 19 mesaj? Engellendinİlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheralde formayı almamışsın bedenleri de tükendiği için siniri kafana vurmuş efsane dediğin formayı göster bakayım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum