Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sızan formaların çakma olmasını en az senin kadar bende istiyorum renkdaş, ama yönetici ile görüştüm, ne yazık ki formalar bunlar...
    Hocam yazdıklarınızı okumuştum ve kesinlikle inanıyorum ama yönetimdeki sözde yöneticilere bakınca adamların futboldan ilişkisi yok.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O paylaşılan iki sene önceki beyaz formamızdı.

[IMG]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11692695_996511760380482_3421690484123748475_n.jpg?oh=46bb13d06404c029cbf77388f454e1fc&oe=561C560D[IMG]

[IMG]http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_2696433.jpg[IMG]
      İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulübün paylaştığı forma gerçek.
      AFS Abinin o resim için yazdığını gözden kaçırmışsın herhalde hocam.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        AFS Abinin o resim için yazdığını gözden kaçırmışsın herhalde hocam.
        Ne yazdığını görmedim ancak paylaşılan fotoğraf iki sene önceki formaya ait onu biliyorum. Yeni formalardaki amblem bu şekilde mi olacak?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne yazdığını görmedim ancak paylaşılan fotoğraf iki sene önceki formaya ait onu biliyorum. Yeni formalardaki amblem bu şekilde mi olacak?
          Benim anladığım paylaşılan görseldeki forma yeni sezon forması.

Yorum

Benim anladığım paylaşılan görseldeki forma yeni sezon forması.
            Degil yakasi mavi

Yorum

• İlk olarak enes57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Degil yakasi mavi
              Ben siyah görüyorum hatta telefonla girdiğimden yaklaştırıp baktım.

Iş renk değiştiren elbiseye benzemeye başladı

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gecen sene yaşadığımız olaydan sonra nike dan özel bir iş beklemek hayalcilik olurdu zaten

Ortaya düşen fotoğraflardan anladığım kadarıyla nike ın bizim için herhangi bır çalışması yok bizi artık umursadıgı da yok

Biz kecıorengucu gibi of spor gibi gidiyoruz nike dan toplu olarak boş forma alıyoruz bundan dolayıdır kı formalarda herhangi bir ayrıntı yok beyazsa beyaz mavıyse mavi

Ve yine bundan dolayıdır kı mavi olarak gordugumız formada nike logosu ve çizgiler bordo olsa çok hoş bir forma olacakken lacivertımsı logo ve çizgilerle vasat altı bir forma olarak kalmıştır

bordo formayı görmedik ama beyaz yada mavıden daha üst sınıf olayacagına eminim

Parçalı diyebileceğimiz ofspor forması benim beğendiğim bir model eski koleksiyon olmuş olsada

Umarım yönetim forma satışlarında gecenseneyı baz alarak sipariş vermezler eğer öyle olursa büyük hayal kırıklığı kapıda
                Hacı 1 sayfa yazmışsın ama formaların Nike ile alakası yok, formayı yönetim seçiyor daha nasıl anlatalım artık!!!
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Eski forma bu sene arma böyle olmayacak, bu arada yakası mavi
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

forma eski formamiz
                    afs abide forma gercek dedi, yeni formamiz demediki

evde paint gibi programa ver yaka mavi oldugu acik gözüküyor
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eski forma bu sene arma böyle olmayacak, bu arada yakası mavi
                      Sızdırılan fotolardan yola çıkarak mı öyle düşünüyorsunuz yoksa bir bilginiz mi var?

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      forma eski formamiz
                      afs abide forma gercek dedi, yeni formamiz demediki

evde paint gibi programa ver yaka mavi oldugu acik gözüküyor
                      Hala hala ben siyah görüyorum bir ara bakayım paintten

AFS abi neden gerçek deme ihtiyacı duymuş olabilir ki?

AFS abi girince aydınlatır bizi umarım.

Yorum

• Mavi formada çizgiler, yaka ve kol bordo olsaydı olurdu.

Footyheadlines'da adamlar dalga geçiyor beyaz formayla

"Deplasman forması şaşırtıcı. Ben böyle muhteşem ayrıntıları olan bir forma hiç görmedim. Hatta kulübün tarihini ve renklerini anıyor(gönderme yapıyor&hakkını veriyor vs..)."
                        En son Enisc tarafından düzenlendi; 07.07.2015, 17:51.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Sızdırılan fotolardan yola çıkarak mı öyle düşünüyorsunuz yoksa bir bilginiz mi var?
                          Geçmiş sayfalarda kullanılacak lateks logolar mevcut.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hacı 1 sayfa yazmışsın ama formaların Nike ile alakası yok, formayı yönetim seçiyor daha nasıl anlatalım artık!!!
                            Ben de nike bizimle ilgilenmiyor bize ozel ürün üretmiyor demedim kı

Bizim yönetim işçi kıyafeti seçer gibi katalogdan forma seti seçiyor

O yüzden yandan serit geçsin üstten gölge düşsün gibi fantezilere gerek yok. Anlayan biri koysun son iki üc senenin katalogunu ordan bakalım begenelım
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Formalar artık forma değil.. Tişörtleri forma diye piyasaya sürüyorlar..

Yorum

• Görseldeki forma gerçek zira iki sezon önceki forma. ( yenisine de fazlasıyla benziyor ayrıca ) Armalar iki çeşit olacak
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 07.07.2015, 19:12.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X