Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BU SENEKİ FORMA KİTİM. Üzerine birde dikişli logo işlem tamam 95TL maliyeti oluyor.
    En son okdumas tarafından düzenlendi; 08.07.2015, 09:33.

Yorum

• yada BORDO

Yorum

• En kötü gömlek

Yorum

• Zebra çorap

Yorum

• Onur un basın toplantısında giydiği tişörtü çok beğendim forma yerine ondan alacağım...
            Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Benim yeni gömlekler

En son Danico tarafından düzenlendi; 08.07.2015, 11:30.

Yorum

• NB gözüme hoş görünmeye başladı

Yorum

• Bu arada şikeciler beyaz forma kullanmıyor onun yerine griyi tercih etmiş biz niye böyle düz mantık estetik anlayışı olmayan insanlara mahkumuz?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada şikeciler beyaz forma kullanmıyor onun yerine griyi tercih etmiş biz niye böyle düz mantık estetik anlayışı olmayan insanlara mahkumuz?
                    Bizim Klubün başına bu işlerden anlayan -yani mesleki açıdan diyorum- reklam ve tanıtım eğitimi almış yada tecrübesi olan birine teslim edilmesi lazım Ts Club'ın ama neeeeerdeeeee
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Inter'in çubuklusu geçen sezon efsaneydi, bu sezon da iki çizgili forması çok hoş olmuş.
                      İşi biliyor adamlar.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Şunun bordosunu giysek ne olurdu sanki?

Kulüp bir reklam ajansı ile anlaşmış genel olarak, fark edebileceğimiz bir tasarım katkısı yapabilecekler mi bakalım.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şunun bordosunu giysek ne olurdu sanki?

.
                          Abi ozaman Level atlariz. Yönetim bunu istemiyor ama.
                          O kacan treni kacirmayalim lütfen. birseyler yapalim.

Iki cesit Arma olacakmis dedin? Oyuncu ve Taraftar ayrimi Abi?

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi ozaman Level atlariz. Yönetim bunu istemiyor ama.
                            O kacan treni kacirmayalim lütfen. birseyler yapalim.

Iki cesit Arma olacakmis dedin? Oyuncu ve Taraftar ayrimi Abi?
                            Oyuncu taraftar forması ayrımı yok. Geçen sezon futbolculara özel kumaş forma olmayışının nedeni ile bu sezon formaların seçimini yapan kişi aynı.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oyuncu taraftar forması ayrımı yok. Geçen sezon futbolculara özel kumaş forma olmayışının nedeni ile bu sezon formaların seçimini yapan kişi aynı.
                              "Armalar iki çeşit olacak" diye yazmisdinda ondan sordum.

Abi bu Treni nolur kacirmayalim. Gerekeni yapalim.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada şikeciler beyaz forma kullanmıyor onun yerine griyi tercih etmiş biz niye böyle düz mantık estetik anlayışı olmayan insanlara mahkumuz?
                                Beyaz forma TFF'nin kuralı diye yutturmaya çalışıyor bazıları, bu seneki beyaz gerçekten felaket, logo bile siyah gerisini siz düşünün. Beyaz formaya karşı değilim, ancak bordo ve mavi detayların birlikte kullanılmadığı beyaz formayı ne yapalım. Beyaz formamız olacaksa Inter'inki gibi olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X