Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kim?
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu kim?
      Trabzonspor'a dair haberler, duyum paylaşan biri.
      Tam olarak ben de tanımıyorum.
      Hamiş

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'a dair haberler, duyum paylaşan biri.
        Tam olarak ben de tanımıyorum.
        Aynı adam şunu da yazmış.

"@sukruucuncu: Akyazınin adi THY arena olmasi yuzde 70 iceriden alinan kulislere gore.."
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şahsen ben olsam sezon başında 3 forma yapmam. eğer federasyondan yana böyle bişey mümkünse sene başında biri eski olmak üzere üç forma bildir.

mesela bu yıl ki mavi formayı gelecek yıl da kullan. sonra ikinci yarı da o mavi formanın yerine yeni bi forma tanıt ve onu giy. bence oldukça mantıklı bi pazarlama taktiği ,insanlar her zaman yeniyi sever. sene başında 3 formadan sadece birini alacak adam, devre arasında yeni bi forma çıksa sırf yeni diye ikinci forma olarak onu da alır. böylece her yıl sene başında 2 devre arası 1 forma düzeniyle daha çok satış yapılmış olur.

böylece satışlardaki dalgalanma sadece sene başı bazlı olmaz. satış grafiği biraz daha yayılır tüm yıla.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adidas'tan başkası hikâye...

Sen bir Real Madrid değilsin unutma.Sana böyle forma yapmazlar.Türkiyedeki kulüplerin formalarına bak.
            Örnek Beşiktaş Milan'ın iki sene önceki formalarını giyiyor.
            Kasımpaşa yıllardır aynı forma.
            Sivasspor kaç yıldır bir değişiklik yok.
            Forma konusunda Nike çok daha kaliteli.

Yorum

• Nike 1 numara.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kim?
                Haber61 de çalışıyor
                Belliki nike ile çalışılmayacak seneye
                Başkan yeni forma sponsorundan para koparma derdinde görünen o ki
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Lazio kartal figürlü forması.
                  En son Arda' tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 13:41.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Millet neresinden ne uyduracağını şaşırdı..

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lazio kartal figürlü forması.
                      Bizi anlatan bi figürümüz bile yok

Yorum

• 1. macron diye tuturanlar şu formanın aynısı bize yapılsa forum yerinden oynar bu kadar abartıya gerek yok

2. bizi anlatan simgemiz var aslında bi kaç yıl önce kaplan baya popülerdi ancak daha sonra alakasız olduğu düşünüldü daha kullanılmamaya başlandı unutuldu. hamsi bize çok yaıştırılıyor ama hiçbiirimz hamsi simgesini kabul etmez dalga konusu olur zaten
                        Karadeniz fırtınası diyolar ancak bunu formaya yada başka bir yere nasıl yansıtabilirsinki
                        Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          vallah adidas diyen arkadaslari anliyamiyorum.
                          Kasimpasa nin formalarina bakin misal olarak. Her anadolu takiminin giydigi formayi giycez. Bayern, real, chelsea muamelesi görmicez farkinda degilsiniz galiba.

Nike ile bu seneye kadar baya yol katettik. Simdi sponsor degisikligi bence cok kötü olur. Hangi sponsor gelirse gelsin hayal kirikligi olcak cok eminim.
                          evet tekrar emekleme dönemine geçicez adidas olursa.. Nike iyi kötü şuanda adidastan iyi forma yapar bize adidas bize özel muamele yapmıcak bu yüzden nike ile devam edilmeli.. Katalog forması görmek istemiyorum

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1. macron diye tuturanlar şu formanın aynısı bize yapılsa forum yerinden oynar bu kadar abartıya gerek yok

2. bizi anlatan simgemiz var aslında bi kaç yıl önce kaplan baya popülerdi ancak daha sonra alakasız olduğu düşünüldü daha kullanılmamaya başlandı unutuldu. hamsi bize çok yaıştırılıyor ama hiçbiirimz hamsi simgesini kabul etmez dalga konusu olur zaten
                            Karadeniz fırtınası diyolar ancak bunu formaya yada başka bir yere nasıl yansıtabilirsinki
                            Yani yok

Kurumsal bir figür edinmekte fayda görüyorum tabi formalara ve ürünlere işlenebilecek bi şey olmalı.

Bunun gibi ürünler görmek istemez miyiz? Şahsen TRBZN vb. saçma sapan ürünler görmekten bir hayli sıkıldım ya da hamsi-ingilizce karışımı şeyler içerenlerden

Veya bu: http://static.barcin.com/web/images/...nal-detail.jpg

Bizim beyaz tshirtler malum
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 25.01.2015, 13:46.

Yorum

• abi şu forumda en çok istenen şeyler. yapılabilse satış rekoru kırarız

1. klasik bordo mavi çubuklu forma ancak çok küçük ince ayrıtılarla, nedir bunlar Beyaz yaka ve kol ucları ile Beyaz Şort kombinasyonu
                              ör:

2. Yaşadığımız haksızlıklara tepki olarak siyah bir forma siyah forumdakiler çoğunluğu siyah forma istiyor. siyah forma her zaman monochorome logo ile yapılır
                              ör:

3. Daha canlı, kontürlü, dikişli Amblemler örnek Fb,Bjk

ör:

4. yakanın arka kısmına Trabzonspor yazısı gibi bir kaç ufak süsleme
                              Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Ben çubuklu formanın altına bordo şortu daha çok yakıştırıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X