onur harici diğer formaları kim alırki....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur harici diğer formaları kim alırki....
1 adet İbrahim ve Uğurcan forması
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah kaleci formamız süper.
Ama Onurlu değil onu ne yapacağız?Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
ben siyah istiyorum
fenerasyonu protesto eden forma
armamizinda sadece kontürü cizilmis simsiyah forma
yakasinada kocaman " paraya karsi emegin savasi "
yazilsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar sadece örnekdir
ts de nezaman hazir sirti yazili forma gördünüz
Ama sezon başı hazır Cardozo formaları sattık..
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci forması alan veya yakından inceleme fırsatı olan oldu mu ? Normal formanın bedenleri ile aynı mı ? Yoksa çok fark var mı ? Malum internet üzerinden alacaklar için önemli.
ama lakin kolları cok kotu kısa kol olanı giydim dirseklerme gelio nerdeyse hiç rahat edemedim içinde kanımca yeşil ve uzun kollu modelleri daha hoştur
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün giydim siyah kaleci formasını formam s bedendi bunu da s giydim kalıp aynı
ama lakin kolları cok kotu kısa kol olanı giydim dirseklerme gelio nerdeyse hiç rahat edemedim içinde kanımca yeşil ve uzun kollu modelleri daha hoşturKadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum