Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forma dediğin böyle olacak arkadaş naylon parçası gibi durmayacak derli toplu olacak arma güzel işlenecek estetik görünecek ağırlığı olacak çağa ayak uyduracak

en kısa zamanda adidasa geçmek dileği ile

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike 3 formanıda özel olarak yaptı daha ne istiyorsun ? Senin forma satışın ne kadarda 1. sınıf muamelesi göreceksin ? Bayern Münih kadar forma sat formalarında onun kadar kaliteli olsun.
      Bunun için önce Bayern Münih gibi bir kadro kurmalıyız.
      Bunu yaparsak forma satışı da haliyle rekor kırar

Yorum

• AFA abi beyaz formadaki yıldız sarı,diğer formalarda beyaz,,neden sarı değilde beyaz.ve çerçeveli olsa daha iyi belli olmazmı
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          AFS abi beyaz formadaki yıldız sarı,diğer formalarda beyaz,,neden sarı değilde beyaz.ve çerçeveli olsa daha iyi belli olmazmı
          Armanın kullanımı beyaz zeminlerde sarı, diğer koyu ve renkli zeminlerde beyaz şeklinde. Armanın kullanımı ile ilgili hazırlanan klavuza göre yapılan bir uygulama. Yanlışlık yok yani bilakis tutarlılık var.

Armanın etrafında, beyaz zeminde gerek yok ama koyu zeminlerde kontur kullanılması gerektiğini hep söyledim zaten.

En son a f s tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 18:39.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çubuklu ilk bakışta göz tırmalasa da alışınca güzel duracak gibime geliyor..Ha göğüs reklamı alınırsa o geçiş çok fazla göze btmaz..

Yorum

• Her şey tamam da Beşiktaşın formasının ne olayı var biri bana açıklasın. Nedir yani güzel ve özel kılan? Üzerindeki apaçi gibi kartal tüyü baskılar mı?

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her şey tamam da Beşiktaşın formasının ne olayı var biri bana açıklasın. Nedir yani güzel ve özel kılan? Üzerindeki apaçi gibi kartal tüyü baskılar mı?
                Anlatamazsın renkdaş çare adidas (!)

Yorum

• Bu nike düşmanlığı bir tek bizim takımda var bu da ilginç

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her şey tamam da Beşiktaşın formasının ne olayı var biri bana açıklasın. Nedir yani güzel ve özel kılan? Üzerindeki apaçi gibi kartal tüyü baskılar mı?
                    Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür demiş atalarımız. Üç İstanbul takımının formasını inceledim. Şikecilerin çubuklu formasının ön kısmı ( arka dandik ) gerçekten çok güzel on numara onun dışındaki formalar tasarım, kumaş kalitesi olarak Trabzonspor'un yeni formaları birinci diğerleri kendi aralarında sıralanır.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Renkleri kotu kulnmidlr orasi kesin
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• adidasın bjkya yaptığı formaların kesimi ile nıkenin bize yaptığı forma kesimlerine baktınızmı hiç bizimkisi bildiğin çuval afedersin ama hele beyaz formada kola tekrar kol dikmişler sanki atlet üstüne atlet giyilmiş gibi

Yorum

• Böyle olsaydi ? ne derlerdi...
                          En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 18:48.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu yilki gini olsaydi böyle olurdu...

...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• herzaman benim için nıke bir numaradır ama trabzonsporla zorlama formalarla olmadığı bariz kaçıncı sene nıke giyiyoruz dikilen kalıba formaya bak kimse forma satamıyoruz küresel vizyondan falan bahsetmesin yıllardır aynı zırvalıklarla milleti uyuşturdunuz almeira malaga bizden daha büyük klüpmü en kötü halimizde bile hersene uefada oynuyoruz kendimize 4.büyük diyorsak diğer takımlardan küçükmüş acizmiş gibi söylemlerle insanlara takımımızı küçümseyici söylemleri empoze etmeyi kesin nıke ile yapılan sözleşme gereği bize çuvalı reva görüyorlar diyin anlayalım millet beklenti içine girip sinir sitres içine girmesin hayal kırıklığı yaşamasın üzülmesin ben üzüldüm açıkça çu formaları görünce yıllardır istenilen şöyle sade bir çubuklu bukadarmı zordu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arma gocaman .. güzell çubukluyu alıcam..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X