İlk olarak Veysel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike 3 formanıda özel olarak yaptı daha ne istiyorsun ? Senin forma satışın ne kadarda 1. sınıf muamelesi göreceksin ? Bayern Münih kadar forma sat formalarında onun kadar kaliteli olsun.
Bunu yaparsak forma satışı da haliyle rekor kırar
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAFS abi beyaz formadaki yıldız sarı,diğer formalarda beyaz,,neden sarı değilde beyaz.ve çerçeveli olsa daha iyi belli olmazmı
Armanın etrafında, beyaz zeminde gerek yok ama koyu zeminlerde kontur kullanılması gerektiğini hep söyledim zaten.
En son a f s tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 18:39.
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey tamam da Beşiktaşın formasının ne olayı var biri bana açıklasın. Nedir yani güzel ve özel kılan? Üzerindeki apaçi gibi kartal tüyü baskılar mı?
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey tamam da Beşiktaşın formasının ne olayı var biri bana açıklasın. Nedir yani güzel ve özel kılan? Üzerindeki apaçi gibi kartal tüyü baskılar mı?
Yorum
-
Böyle olsaydi ? ne derlerdi...En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 18:48....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
herzaman benim için nıke bir numaradır ama trabzonsporla zorlama formalarla olmadığı bariz kaçıncı sene nıke giyiyoruz dikilen kalıba formaya bak kimse forma satamıyoruz küresel vizyondan falan bahsetmesin yıllardır aynı zırvalıklarla milleti uyuşturdunuz almeira malaga bizden daha büyük klüpmü en kötü halimizde bile hersene uefada oynuyoruz kendimize 4.büyük diyorsak diğer takımlardan küçükmüş acizmiş gibi söylemlerle insanlara takımımızı küçümseyici söylemleri empoze etmeyi kesin nıke ile yapılan sözleşme gereği bize çuvalı reva görüyorlar diyin anlayalım millet beklenti içine girip sinir sitres içine girmesin hayal kırıklığı yaşamasın üzülmesin ben üzüldüm açıkça çu formaları görünce yıllardır istenilen şöyle sade bir çubuklu bukadarmı zordu
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum