Trabzonspor forması , uzaklardan görenin bile " bu Trabzonspor forması " diyebileceği bi kimliği yansıtmalı. Yukarıdaki adidas forma bunun en güzel örneği. Dün giydiğimiz kombinasyondan tabiri caizse nefret ediyorum. İçim kararıyor ya hu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, beden eğitimi öğretmeni kısa kollu giyiyor diye şikayet oğlumu uzun kollu çocuk forması var mı ?
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden logoları o şekil yapıyorsunuz?
Şu son forma çok şık olmuş mesela ama logo tüm görseli alıp götürüyor.
Yorum
-
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi logodan bahsediyorsunuz?
Böyle kullanmak yerine gerçek bir formadan fotoğraf çekilip kesilmiş sanırım o logo. Bundan bahsediyorum.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Böyle kullanmak yerine gerçek bir formadan fotoğraf çekilip kesilmiş sanırım o logo. Bundan bahsediyorum.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun cevabini bilmiyorum ama alternatif olarak altina uzun kollu bir shirt giyebilir cocugunuz. Ya da uzun kollu bir tayt.Daha büyük forma altına tayt kısa vadede çözüm gibi duruyor. Teşekkürler.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun 3 Forma birarada...
Şöyle özgün bir formamız niye olmuyor bizim arkadaş ya ,acaba hangi firmayla anlaşmamız lazım kendimize has tasarım belirleyebilmek için ?
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtadaki formaya vuruldum hakikaten on numara olmuş,ha keza siyahlı da süper olmuş.
Şöyle özgün bir formamız niye olmuyor bizim arkadaş ya ,acaba hangi firmayla anlaşmamız lazım kendimize has tasarım belirleyebilmek için ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum