Formalarin hepsini cok begendim. Simdiye kadar Nike ile yaptigimiz en güzel formalar bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu tanıtımda çalan müziklerin adını bilen var mı?
Tek bunu biliyorum.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz forma eşofman gibi iğrenç ötesi inşallah fazla giymeyiz rezil oluruz
Çubuklu eh işte
Öbürünü beğendim
Giymeden, önyargılı davranmayın benceHamiş
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar tam bir rezalet. Ben çok forma dizaynı gördüm bizimkiler pazarda satılanlardan bile kötü....● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
formalar hayatımda gördüğüm en rezalet formaların başında gelir. bi kere benim renk tonlarıyla ilgili sorunum var. bu renkler doğru renkler mi ? bir tek bana mı garip geliyor renk tonları. formalar inanılmaz basit duruyor. rezil formalar. çok basit çok rezil. geçişli forma kalitesiz pazar malı tişört gibi. beyazı bi nebze onlardan ayırabiliriz. diğeri zaten bayağı kötü. 10 lira bile vermem bu formalar için.
Yorum
-
AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı
Şu birinci formaya çubuklu gözüyle bakmasak herşey çok daha güzel olacak aslında.
Ben beğendim ama para vermem orası ayrı.
Diğer ikisini almayı düşünüyorum.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum