Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yuh! bir formaya isim ve CL Logosu ekletsen 130 liraya geliyor..
    Yuh muh bu fiyati Kulup belirlemior logolar icin bunuda biliosun dimi sefa
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• Bu arada yakinda Sampionlar Ligi icin daha da yeni Ürünler gelcek mis
      / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yuh muh bu fiyati Kulup belirlemior logolar icin bunuda biliosun dimi sefa
        Evet öyle ama 30 Lira gerçekten fazla belli ki Yönetim kar da alıyor bence almamaları lazım 15-20 TL'ye ikisi pekala olabilir. 130 Lira gerçekten çok fazla.

Yorum

Evet öyle ama 30 Lira gerçekten fazla belli ki Yönetim kar da alıyor bence almamaları lazım 15-20 TL'ye ikisi pekala olabilir. 130 Lira gerçekten çok fazla.
          Sefa Ali Fuat abi galiba logolarin fiyatini yazmisti 10 Avro mu ne diyodu galiba kulup üstüne koymuyor yani......ula yapsalar suc yapmasalar suc sefa bidefada bisey begen ula nedu habu negativ cosku nezaman olumlu bi yazini görecegiz
          / Rize Ardesenli

Yorum

Sefa Ali Fuat abi galiba logolarin fiyatini yazmisti 10 Avro mu ne diyodu galiba kulup üstüne koymuyor yani......ula yapsalar suc yapmasalar suc sefa bidefada bisey begen ula nedu habu negativ cosku nezaman olumlu bi yazini görecegiz
            Son zamanlarda her şeye bir şey bulur oldum doğrudur. Bırakıyorum buraları aha az kaldı! 1 sene yokum az daha sabredin

Yorum

Yuh! bir formaya isim ve CL Logosu ekletsen 130 liraya geliyor..
              valla ben cubuklu isimli ve cl armalı aldım 114 lira sarsdı ama yapacak bişey yok
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kulübümüzden Ankaragücü maçı öncesi taklit ürünlerle ilgili bir açıklama yapıldı. Buna göre taraftarlarımızın sahte ürünler konusunda duyarlı olması istenirken, söz konusu eyleme kalkışanlara yönelik yarın (Cuma) stadyum çevresinde kulübümüz ve emniyet güçleri tarafından yasal işlem yapılacağı vurgulandı.

Kulübümüzün Koyu Bordo – Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulmasının tespit edilmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

Ankaragücü maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.

Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübümüze başvurmaları önemle rica olunur.
                Lille maçından önce Stadın önündeki Ts Club tırına 10 metre mesafede çeşit çeşit korsan ürün satılıyordu.Formadan çoraba kadar.Yönetimin bu tür açıklamalarını fbnin şike olayları için haksızlığa uğradık açıklamaları kadar saçma !
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ganz ruhig

Eski Forma dedigi Armanin kücük ve yanlis yerde olmasi
                  ach sooo.....

desena.....
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uploaded with ImageShack.us
                      beni gaza getiriyorsun dostum

Yorum

Bu arada yakinda Sampionlar Ligi icin daha da yeni Ürünler gelcek mis
                        Vural Bey,

Yardımcı olabildiğimiz için mutluyuz, Direkt ofis numaram aşağıdaki künyede mevcut istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Yeni ürünlerin fotoğrafları yarın çekilecek, önümüzdeki hafta yeni ürünler sanal mağazamıza eklenmiş olur.

İyi günler.
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beni gaza getiriyorsun dostum
                          aynı seri bendede var. vestel reklamlı formayi bulamadım. cok arıyorum ama bulamiyorum hala... varmı temin edebilecegimiz bi yer..
                          Bordo ~~ Mavi
                          'O halde varım...'

Yorum

• Club América 1995 sezonu forması.Nıke nostalji yapmış.Gayet'de güzel yapmış.

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynı seri bendede var. vestel reklamlı formayi bulamadım. cok arıyorum ama bulamiyorum hala... varmı temin edebilecegimiz bi yer..
                              vestel reklamlıyı bende cok aradım bulamadım ama bi sitede vardı gitti gitti tarzı ama eski ilandı

Yorum

• nike store'un internet sitesi
                                En son Tuzluk tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 03:02.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X