İrlanda'nın formaları turnuvanın en iyi formaları bana göre. İlk çıktığı zamanda da çok beğendiğimi belirtmiştim burada. Forma-şort-konç kombinasyonu müthiş.
Kendime bir tane İrlanda forması almayı düşünüyorum.
Avrupa futbol şampiyonası başladı. Turnuva öncesi takımların formalarını görmüştük ama saha içinde mücadele ederken görmek başka.
Kızanlar katılmayanlar olabilir fakat Nike formaları tasarım ve forma kesimleri ile olarak açık ara önde. Adidas'ın Almanya dışında yaptığı tasarımlar kötü, Umro başarılı, Puma da hoşuma gidiyor ( özellikle yazı karakterleri konusunda çok başarılı )
Trabzon'dan yeni sezon ile ilgili forma duyumlarımı paylaşayım. Bilgiyi aldığım arkadaş formaları değil fakat görüntülerini gördüğünü söylüyor:
Çubuklu formamız ince çubuklu mavi ağırlıklı ( tahmin ettiğim gibi )
Victory formamızın beyaz olanı ( göğüsteki V mavi veya bordo )
Bordo ağırlıklı bir forma.
Trabzon'dan yeni sezon ile ilgili forma duyumlarımı paylaşayım. Bilgiyi aldığım arkadaş formaları değil fakat görüntülerini gördüğünü söylüyor:
Çubuklu formamız ince çubuklu mavi ağırlıklı ( tahmin ettiğim gibi )
Victory formamızın beyaz olanı ( göğüsteki V mavi veya bordo )
Bordo ağırlıklı bir forma.
Victory derken Nike Precision mu yoksa bildiğimiz Victory mi abi?
Beyaz formamızın aynısının bordosunu kullanacağız diye duydum ben, birde acayip bir çizgili forma var burada paylaştılar o olabilir diyorlar. Beyaz kesin olacak, sürpriz rengi bilemiyorum, umarım siyah olur.
Yorum