Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiçbi ürünü hiçbi hizmeti ilk çıktığı zaman almamaya karar vermiştim iyi de etmişim. respect sorunuda giderildiği zaman alcam bütün formalarımızdan parayı tam almasını biliyorsun ürünüde tam yapacaksın arkadaş yok öyle yağma
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Acaba yabındaki kız üniversiteli sevgilisi mi,yakışır Celu'ya

Çekimler mükemmel..Spartacus gibi çıkmış,futbolcu olmasa film yıldızı olabilecek kapasitesi varmış
      En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 00:07.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Acaba yabındaki kız üniversiteli sevgilisi mi,yakışır Celu'ya

Yalniz bu resimdeki giydigi Forma eski forma
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalniz bu resimdeki giydigi Forma eski forma
          neresi eski???? yeni forma!!!
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Demeye çalıştığı bu forma ilk çıkanlardan yani logonun yeri ilk çıkanlardaki gibi.. Şu an ortada duruyor logo..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ganz ruhig

Eski Forma dedigi Armanin kücük ve yanlis yerde olmasi
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• respect logosu bekleyen arkadaşlar siteye eklenmiş ama 15 tl de ona isteniyor yani takım olarak 30 tl
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  respect logosu bekleyen arkadaşlar siteye eklenmiş ama 15 tl de ona isteniyor yani takım olarak 30 tl
                  böyle sansizlikta bende olur bakalim hemen e mail yazdim formalari yollamazdan yapisdirsinlar diye bakalim ne dicekler

Simdi bisey yazmak istiorum olumlu seyler yukarda belirtigm gibi sali gecesi online satis sitesinden siparis vermistim ve respect logolari yoktu ...ve bügün baktimda respect yazisi vardi bu durumu mail olarak illetim ve bana cok cabuk döndüler ve respect logosu eklenecegni söylediler .....bazen diyoruz ya müsteri hizmetleri cok kötü diye vallah ben hayran kaldim bu duruma derdini uslubunca anlatinca her dermana deva bulunur misali simdi sabirsizlikla ürünleri bekliorum
                  En son Vural Kuyumcu tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 16:17.
                  25# Alan Carlos Gomez da Costa
                  Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• Galatasaray'ın sarı formaları yeni satışa çıkmış ve satış fiyatı 99 TL.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• cubuklu formamıza ısım numara s.l logosu -bırde respect logosuyla beraber 130 mılyon cok para bence...

Yorum

• bence ts club ın en buyuk yanlısı taksıt secenegı cok az 2-3 yapıyorlar fazlalastırsalar bence satıs daha cok olur dıye dusunuyorum...

Yorum

• Kulübümüzden Ankaragücü maçı öncesi taklit ürünlerle ilgili bir açıklama yapıldı. Buna göre taraftarlarımızın sahte ürünler konusunda duyarlı olması istenirken, söz konusu eyleme kalkışanlara yönelik yarın (Cuma) stadyum çevresinde kulübümüz ve emniyet güçleri tarafından yasal işlem yapılacağı vurgulandı.

Kulübümüzün Koyu Bordo – Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulmasının tespit edilmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

Ankaragücü maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.

Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübümüze başvurmaları önemle rica olunur.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Çekimler mükemmel..Spartacus gibi çıkmış,futbolcu olmasa film yıldızı olabilecek kapasitesi varmış
                            Koca gladyatöre Cemil Kundura'dan alınmış gibi gözüken ayakkabı giydirmeselerdi keşke.

Yorum

Bu Celu degil Tayfu

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                respect logosu bekleyen arkadaşlar siteye eklenmiş ama 15 tl de ona isteniyor yani takım olarak 30 tl
                                Yuh! bir formaya isim ve CL Logosu ekletsen 130 liraya geliyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X