ts cluptan forma + 3-4 şeylik bir alışveriş yapcam ts cluptan. Taraftar kartlara yüzde 10 indirim var diyolar. O iş nasıl oluyo. kartı göstermek yetiyomu. peşin alıcam bayramda inş.
eger Taraftar Kartin süresi gecmediyse kolaylikla alabiliosun kassaya gitinde göstrcen onlar islemi yapiolar
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
beyler bu taraftar kart mevzusunu biri bana detaylı olarak anlatabilir mi ya da internetten okuyabileceğim bir yer var mı?
bir de bu kulüp üyeliği nasıl oluyor
beni üye yaparlar mı?(trabzonlu değilim,ayrıca işsizim)
üyelik aidatı ne kadar?
taraftar kartın trabzonspora üye olmakla bir alakası var mı?
taraftar kartın aidatı ne kadar?
seçimlerde oy kullanmak için illa trabzona gitmem mi lazım,iadeli taahhütlüyle ya da vekaleten oy var mı?
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
beyler bu taraftar kart mevzusunu biri bana detaylı olarak anlatabilir mi ya da internetten okuyabileceğim bir yer var mı?
üyelik aidatı ne kadar?
seçimlerde oy kullanmak için illa trabzona gitmem mi lazım,iadeli taahhütlüyle ya da vekaleten oy var mı?
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Taraftar Kartin benim icin cok avantaji var yaptim alisverislerden sonra en az bir forma parasi indirim aliyorum ve o parayi da tutup extradan bi forma daqha aliyorum
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
üyelik aidatı ne kadar?
Fecabook'u olanlar Nike/Türkiye'nın sayfasından Nike'in Gs için hazırlamış olduğu yeni reklam filmini gönül rahatlığıyla(!) izleyebilir..
Resmen çifte standart uyguluyorlar..Şahsen Nike formalarından memnunum ama böyle çifte standart uygulamaya devam edeceklerse,sözlemşme bittikten sonra Nike ile yola devam etmeme taraftarıyım..
"kardesim ben sampiyonlar liginde seni temsil ediyorum, sen gidip avrupada olmayan bir takima daha iyi reklamlar, ürünler hazirliyorsun... oysaki cifte standart yaptigin o takim sadece Türkiyeye tanitiyor formalarini, ben ise Türkiye ile birlikte avrupa futbolunun en gözde turnavasinda bütün avrupaya tanitiyorum ürünlerini..."
bıkmadan usanmadan gs ile nike ın durumunu bizle bir tutmaya, kıyaslamaya devam etmeyin lütfen. gs nike-hollandayla anlaşmış ve gerçek manada bir sponsorluk ilişkisi içerisindeler. bu konuda bir sitem gösterilecekse adres ts yönetimidir.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Vay arkadaş bize hiç böyle özel profosyenel işi reklam hazırlanmadı 4 sezondur Nike giyiyoruz bu sene C.L'ye gidiyoruz bir şey yok garipsiyor,üzülüyor insan.
Takımımız bu akşam Atatürk Stadı'nda, Eskişehirspor ile oynayacağı Süper Toto Süper Lig 5. hafta maçında sahaya beyaz forma, mavi şort ve mavi çorapla çıkacak.
kaç maçtır beyaz forma ile oynuyorz kaç maçtır puan kaybediyoruz bunlara
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Formayla puan kaybının ne alakası var. İnter'i aynı formayla yenmedik mi? Futbolun gereğini yerine getirirsen kazanırsın, formayla alakası yok puan kayıplarının. Bazen çok iyi oynarsın kazanamazsın bazen kötü oynarsın kazanırsın, futbolun ruhunda olan şeyler bunlar.
Eskişehirspor maçında giyeceğimiz forma seti gayet güzel bir tercih bu kirlenmiş ligde tertemiz kaldığımızı gösteriyor bana göre.
Bu akşam yine galibiyetle süsleyeceğiz formamızı endişe etmeyin.
Yorum