Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
İlk defa Şenol hocamın giydiği bir ürünü beğenmedim
Bugün çubuklu forma siparişi veren bir insan a arma büyük mü gelir renktaşlar,
yoksa hala ufak armalılar mı satışta?
gelince haberdar et bende sipariş vericem v forma verdim sipariş yamuk arma geldi gri forma verdim türk bayrağı bi tarafa 2 parmak daha yakın
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
arkadaslar bugün sultanbeyliden iki forma aldirttim ama ordada fontlar kalmadigi icin baski yapilamadi. yazilar ne zaman gelecek? ve ne gibi yazilarda degisiklik olacak???
Icimde kalmasin, iyi ki böyle bir baslik varmis, olmasa ben acacaktim. TS Club ile, Nike ile, yeni aldigim formalarim ile hic mi hic memnun degilim.
Gecen sene bir kac tane cubuklu ve bir tane gri forma aldim ve gercekten iyi ciktilar. Bu sene ne olduysa oldu, tam 6 tane forma aldim tatilde. Dün Almanyaya dönerken ucakta nisanlimla beraber formalarimiz giydik ve benim formama yazdirdigim isim ile numara o kadar basit, o kadar adi yapilmis ki, yavasdan kopmaya basliyor. Yikandikdan sonra ne hale gelecek düsünmek bile istemiyorum...
TS Clubl dolup tasiyor ama her beden forma bulunmuyor. Bu ne bicim bir zihniyet? Su an itibariyle, 1-1,5 hafta sonra gurbetciler gitmis olacak ve gurbetci istedigi formaya sahip olamiyor, neden stoklarda her boydan (S/M/L/XL) veya en fazla satan S/M/L formalar bulunmuyor?
Bence cok amatör bir düsünce ve hic mic hic kulübümüze yakismiyor. Arkaya yazilan isim / numara, yani harfler ve numaralar cok adi bir sekilde yapilmis...
Yine de ne diyelim, lisansli ürün alip külübümüze destek olduk, yine olacagiz...
Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"
Yorum