Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FormaLar İyi Ama Yazılar Berbat
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Hayırlı olsun Atesh .)
      7

Yorum

• Sağol Metin kardeş

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Yazıyla numara yamuk yazılmış geri gönder..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazıyla numara yamuk yazılmış geri gönder..
            Haklısın.

Hey Allahım amatörlük akıyor paçalardan her yerden.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu işin eğitimini almış bir grafik tasarımcı olarak ben çok başarılı buluyorum Türk Telekom'un fontunu.
              Bende bu işi profesyonel yapan bir tasarımcı olarak yorumladım

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazıyla numara yamuk yazılmış geri gönder..
                Nasıl geri göndereyim ? Trabzon'dan bizzat TS Club'tan aldım. Şuan Samsun'dayım.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• şampiyonlar ligi arması gurup maçlarında mı kullanılıyor?

Yorum

• Merhabalar,

Ben A**** Y****, yurt dışında oturuyorum ve bu yaz Türkiye'ye geldim. Şuan Samsun'dayım ama bu hafta Trabzon'daydım ve TS Club'ten ENERGY forması satın aldım, toplam 99TL verdim ve sonuç berbat. Bu fiyata bu kadar berbat bir baskı işlemi şimdiye dek görmedim.

TS CLUB'un internet sitesinden şuana kadar 6 forma 1 atkı satın almış olarak çok katkım olmuştur. Bu süprize Samsun'a vardıktan sonra fotoğraf çekip internet'de paylaştıktan sonra farkına vardım.

Formayı daha dün aldım, ATESH 61 olarak kayıtlarınız da bulunduruyorsanız belli olur zaten bu e-postam da çıkar alışverişlerimin listesi ve faturalar.

Fotoğrafı yolluyorum size ve bir açıklama bekliyorum sizden, eğer telefonla ulaşabilirseniz buyrun numaram : 0 541 921 ** ** istediğiniz vakit arayabilirsiniz müsait olurum.

Sorunlar :
                    Trabzonspor arması, TÜRK TELEKOM sponsor baskısı yan yapıştırılmıştır, arka bölüm ise ATESH yazısında A T ESH olarak yazılmış ESH harbleri bitişik diğerleri aralıklı. Ayrıca 61 numarayla birlikte ortalanmamış ve yan yapıştırılmış.

99TL verip de bu kadar kalitesiz bir baskı işlemi olması Trabzonspor taraftarı olarak canımı çok sıkıyor ve çok üzücü bir olay.

Sizden ricam bana bu hatanızı düzeltmenizi sağlayacak bir yol gösterin ve daha fazla para kaybetmeden.

Benim önerim benim bilgilerimi Samsun TS Club'e bildirmeniz ve formayı Samsun TS Club'üne iade edip bana yenisini bastırmalarıdır.

Şimdiden teşekkürler.

Mail attım.
                    En son Atesh tarafından düzenlendi; 28.07.2011, 21:18.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Atesh yazısında problem yok dikkatli bakarsan harflerin aralıkları gayet orantılı.Diğer konularda haklısın.
                      Bordomavi.net

Yorum

• Bizim kaleci formaları niye eski. Gsnin kaleci formaları barça, aston villa, inter gibi.Biz 2 yıldır aynı kaleci forması.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• bu yaz beyaz forma almak istedim, türk bayrağı olduğu için geçen senenin formasını bulup ondan aldım ama aynı paraydı, neyse ilk yıkamadan sonra ne göreyim türk bayrağı uçup gitmiş o kadar da aramıştım...
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• energy de ve v for victory de de arma büyür mü?
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Bu Nike'de tam İstanbul yanlısı resmi facebook sayfasında sürekli "Galatasaray ruhunu ortaya koy" Onu koy bunu koy diye formaları paylaşıyorlar , ben bizim formaları 1 kere görmedim o sayfada
                              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bugün gsnin yeni formasını gördüm birinde, renkleri çok canlı fakat uzaktan geliyordu, ilk nike logosu belli olmadı yanıma gelince zor görebildim.
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X