Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 formayıda dün akşam aldım.Ben formalara eleştiri yapamıyorum ya .Beğendim her zamanki gibi
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• alakasiz ama turkiye milli takimina forma lazimdi cunku bence yeniler cok cirkin

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk defa Şenol hocamın giydiği bir ürünü beğenmedim

Bugün çubuklu forma siparişi veren bir insan a arma büyük mü gelir renktaşlar,
        yoksa hala ufak armalılar mı satışta?
        gelince haberdar et bende sipariş vericem v forma verdim sipariş yamuk arma geldi gri forma verdim türk bayrağı bi tarafa 2 parmak daha yakın
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 formayıda dün akşam aldım.Ben formalara eleştiri yapamıyorum ya .Beğendim her zamanki gibi
          Cem'im Totti'm, çubuklu almışındır mutlaka,arma gocaman mı eskisi gibi mi
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu formayı giyen birisini bizim orada gördüm sanki ayazağada mı oturuyorsunuz ?
            forma benim , içindeki de arkadaşım , geceyi evinde geçirmemim bedeli =)
            pele good , maradona better , george best

Yorum

• arkadaslar bugün sultanbeyliden iki forma aldirttim ama ordada fontlar kalmadigi icin baski yapilamadi. yazilar ne zaman gelecek? ve ne gibi yazilarda degisiklik olacak???
              ...imza...

Yorum

Ertan Abi TS Club'larda henüz büyük armalı formaya rastlamadım. Eldekiler bitmeden geçmez bunlar büyük armaya şansına kalmış..

Yorum

• gold forma anlık hoşuma gitti

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alakasiz ama turkiye milli takimina forma lazimdi cunku bence yeniler cok cirkin
                    tamamda neden 14 numara????? yapsana şunu 17!!!! veya 61
                    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ertan Abi TS Club'larda henüz büyük armalı formaya rastlamadım. Eldekiler bitmeden geçmez bunlar büyük armaya şansına kalmış..
                      Sefa sağolasın gardaşım bilgi için,şansa bırakmayım az bekleyim o zaman.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Icimde kalmasin, iyi ki böyle bir baslik varmis, olmasa ben acacaktim. TS Club ile, Nike ile, yeni aldigim formalarim ile hic mi hic memnun degilim.

Gecen sene bir kac tane cubuklu ve bir tane gri forma aldim ve gercekten iyi ciktilar. Bu sene ne olduysa oldu, tam 6 tane forma aldim tatilde. Dün Almanyaya dönerken ucakta nisanlimla beraber formalarimiz giydik ve benim formama yazdirdigim isim ile numara o kadar basit, o kadar adi yapilmis ki, yavasdan kopmaya basliyor. Yikandikdan sonra ne hale gelecek düsünmek bile istemiyorum...

TS Clubl dolup tasiyor ama her beden forma bulunmuyor. Bu ne bicim bir zihniyet? Su an itibariyle, 1-1,5 hafta sonra gurbetciler gitmis olacak ve gurbetci istedigi formaya sahip olamiyor, neden stoklarda her boydan (S/M/L/XL) veya en fazla satan S/M/L formalar bulunmuyor?

Bence cok amatör bir düsünce ve hic mic hic kulübümüze yakismiyor. Arkaya yazilan isim / numara, yani harfler ve numaralar cok adi bir sekilde yapilmis...

Yine de ne diyelim, lisansli ürün alip külübümüze destek olduk, yine olacagiz...
                        Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

Victory forma hariç diğer formaların armaları büyük diye biliyorum?
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Sözün Bittiği Yerde Biz Başlarız

BordoMavim

Yorum

• Bu adam inter macinda basimiza bela olacak

Yorum

• Karşıyaka 2011-2012

7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma