Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Forma etkisi dediklerini simdi daha iyi anliyorum. Bugüne kadar pek sevmedigim sempati duymadigim Fransa milli takimi yeni formalar ile gözüme ayri bi hos geldi.
Bir forma anca bukadar güzel olabilir ya.
Arsenall İngiltere liginde tüm takımlarla aynı forma numaralarını kullanıyor. Şampiyonlar liginde farklı font kullanıyorlar. Barcelona ise aynı formaları kullanıyor. Arsenal'in kendi liginde, daha da doğrusu İngiliz takımlarının hepsinin markaları ne olursa olsun aynı yazı karakteri kullanmasının nedeni ligin sponsoru Berkley'in kurum kimliği ile alakalı. İngiltere ligi hariç başka liglerde tüm takımların aynı yazı karakterini kullanma mecburiyeti yok.
Barcelona ile aynı yazı karakterini kullanmamız avantaj, ama onlar da forma modellerinde olduğu gibi yazı karakterinde de küçük yenilikler yapıyorlar.
Aston Villa modeli diye algıda seçicilik yaptığımız, aslında çubuklu kadar klasik olan bu modelin bordo ağırlıklı ve mavi ağırlıklı olanı bizim renklerimize iyi gider.
Bakalım yeni sezonda bizi nasıl sürprizler bekliyor.
Antreman ürünleri yavaş yavaş kullanılmaya başlanan elite serisi çizgilerini taşıyacak diye tahmin ediyorum. Son maçta Fransa kullanmaya başlamıştı. Geniş görsel şov arka sayfalarda.
Avrupa maçlarını izlerken niye bizim de böyle formamız yok diye özendiğim hiçbir Adidas modeline rastlayamadım.
Hep özendiğimiz Nike formalarından da yok ki demeyin hemen, yeni sezon formalarımızı görün hele
Yeni sezon formaları gün yüzüne çıkmaya başladıkça yeni formaların kesimleri ile ilgili ipuçları ortaya çıkıyor. Yeni çizgiler bizim renklerimizle buluşunca ortaya keyifli şık ürünler çıkacak.
Avrupa maçlarını izlerken niye bizim de böyle formamız yok diye özendiğim hiçbir Adidas modeline rastlayamadım.
Hep özendiğimiz Nike formalarından da yok ki demeyin hemen, yeni sezon formalarımızı görün hele
Yeni sezon formaları gün yüzüne çıkmaya başladıkça yeni formaların kesimleri ile ilgili ipuçları ortaya çıkıyor. Yeni çizgiler bizim renklerimizle buluşunca ortaya keyifli şık ürünler çıkacak.
ey gigiiii AFS aga..........bu kadar heyecani evlenirken yasadim, kizim dünyaya geldiginde.....
bida hasimdi
Yorum