Yeri değil belki ama Trabzonspor Taraftar Kart satışı nerede yapılıyor?
Biletix'te öyle bir seçenek vardı ama yeni sitede bulamadım.
Tsclub'larda alınabiliyor mu bu?
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Arma yeri düzeltilmis ama malesef cevresi ayri renk olmamasi üzücü bide dikisli olmali...
artık herkes yapıştırma kullanıyor renkdaş formalarını çok beğendiğimiz barça bile bu sene formalarında logoları yapıştırma yapmış...
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Ahh şuan bir de çerçeve eklense tarihimizin en güzel en simetrik formalarından birisi olacak. Kenarına çerçeve eklenmesini bekleyecem. 2 tane alacam forma.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Hey yarabbim, sen şu formalarla kim ilgileniyorsa birazcık akıl fikir, bu konularda yetenek bahşet ya da yetenekli bu işten anlayan birinin ilgilenmesini sağla şu ramazan ayı hürmetine. Becerip doğru düzgün yapamadılar bir işi.
Kontursuz arma nerde görmüşler merak ediyorum. Hadi farklı renk formada neyse de bordo üzerinde nasıl gözüküyor bakın belli bile değil arma olduğu mavi olmasa. Beyaz forma üzerinde de dışarıdan bir programla eklenmiş gibi.
Önce yamuk yapıştırdılar, sonra simetriye uyduramadılar, küçük arma yaptılar, büyüttüler bu sefer çerçevesini koymamışlar. Sene sonunu bulacak sanırım tüm yanlışalrdan dönmeleri.
Formalar iyi ama armaların dikiş olması elit gibi gösteriyor formayı tek eksiğimiz bu bence..
Bu arada uzun formalar ocakta çıkacak dedi görevli yuh diyorum..sadece 2 ay yaza denk gelen ligde kısa kollu formalarla geziyoruz dünyada tekiz ülke olarak
Hey yarabbim, sen şu formalarla kim ilgileniyorsa birazcık akıl fikir, bu konularda yetenek bahşet ya da yetenekli bu işten anlayan birinin ilgilenmesini sağla şu ramazan ayı hürmetine. Becerip doğru düzgün yapamadılar bir işi.
Kontursuz arma nerde görmüşler merak ediyorum. Hadi farklı renk formada neyse de bordo üzerinde nasıl gözüküyor bakın belli bile değil arma olduğu mavi olmasa. Beyaz forma üzerinde de dışarıdan bir programla eklenmiş gibi.
Önce yamuk yapıştırdılar, sonra simetriye uyduramadılar, küçük arma yaptılar, büyüttüler bu sefer çerçevesini koymamışlar. Sene sonunu bulacak sanırım tüm yanlışalrdan dönmeleri.
Amin... Biz taraftar olarak ozellikle bu konuda ne kadar profesyonelsek koca kulubun bu alaniyla ilgilenen adamlar o kadar amator ya da umursamiyorlar.. Hala boyle durumlardan kurtulamadigimiza inanamiyorum
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Capitol Nike'a uğradım ayrıca formalarımız var mı diye. Henüz gelmemiş ama gelecekmiş. .
armadaki değşiklik ssüper, bi de çerçeve oldu mu taından yenmiycek..
ama buna inanmıyorum.. hattaa artık bize sponsor olunduguna da inanmıyorum...
parasını ödeyip alıyomuşuz gibime geliyo artık..
galatasarayın formalarının anında yerini alması, ve bizimkileirn 3 yıldır halen gelicek olması... neresinden tutarsan tut elinde kalan bi durum bu bence..
Yorum