İlk olarak atomania tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizden daha iyi olan tek sey konclar. Konclar sari kirmizi. Bizimkileri bir bordo mavi yapamadik. ya mavi beyaz ya bordo beyaz veya bu sene gibi düz bordo veya düz mavi. kafayi yiyecegim yahu
Bizden iyi olan iki şeyleri var biri Arda'nın günlük hayat için üstüne giydiği kırmızı ile yöneticilerin bastırıp yeni sezon antreman ürünlerinin olması. Bunun dışında belki tanıtım biraz daha iyidi. Çünkü bizde Şenol hoca tüm oyuncuların gelmesine izin vermemişti. O zaman İstanbul yerine tanıtımı Trabzonda yapsalardı.
He bu çok mu önemli mi derseniz; bence önemli. Bu oyunculara iki şeyin mesajını verir biri yeni bir hava yarattık ve bu işin içinde varız. İkincisi bu işde çok ciddiyiz. Bunları bizden daha iyi yaptılar
Yorum
-
Bunlar da benden geçen hafta gelmişti forma ancak foruma koyabilme fırsatım oldu.
En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 19.07.2011, 18:17.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Bugün Metrobüs durağında bir taraftarımızı gördüm. Taraftarımız olduğunu üzerindeki tişörtten anladım. Karşıdan bakınca ürün çok hoşuma gitti; bordo (ama değişik bir pembeye doğru kaymış bordo) zemin üzerinde, sol üstte (bana göre sağ üstte) kocaman amblemimiz ve sağ üstte (bana göre sol) Nike "Swoosh" var idi.
Gerçekten dikkat çekici ve hoştu.
Ta ki, renktaşımız yanımdan geçene kadar... Çünkü ürünün kollarında 3-Stripes (Adidas üç çizgi) vardı. Süper ötesi bir tasarım ve üretim harikası(!)
Keşke TS Kılaplarda da olsa...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk kez forma aldım. Formanın içindeki kağıtta ve formanın alt tarafındakiyapıştırılmış amblemin altında DRÜ-FIT yazıyor. Nike yazması gerekmez mi ?Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak M.Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiş tamamdır.
UMUT
--6--
victoryUmut 10 yazsaydin -D
Yorum
-
İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye Umut 6 laUmut 10 yazsaydin -D
)
bir de kesin değil eğer Heinze gelirse işler değişir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum