Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizden daha iyi olan tek sey konclar. Konclar sari kirmizi. Bizimkileri bir bordo mavi yapamadik. ya mavi beyaz ya bordo beyaz veya bu sene gibi düz bordo veya düz mavi. kafayi yiyecegim yahu
    yav arkadaş bu Türk futbolcularının vücutları neden sap gibi hep.Bütün milli maç sonlarına bakın diğerleri forma çıkardımı vücutcu gibi genelde,bizimkiler de gişe biletcisi
    Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• 1461 Trabzon
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ayyıldızlı victory formasını gördüm Ts Club'da.Giydim ve gerçekten çok güzel olmuş.Hayırlısıyla bayrağımız takılsın o zaman ben de alacağım bir victory.

1461

Yorum

• yer kaldımı 1461 Trabzon da
          Bordo ~~ Mavi
          'O halde varım...'

Yorum

• 1461 Trabzon

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizden daha iyi olan tek sey konclar. Konclar sari kirmizi. Bizimkileri bir bordo mavi yapamadik. ya mavi beyaz ya bordo beyaz veya bu sene gibi düz bordo veya düz mavi. kafayi yiyecegim yahu

Bizden iyi olan iki şeyleri var biri Arda'nın günlük hayat için üstüne giydiği kırmızı ile yöneticilerin bastırıp yeni sezon antreman ürünlerinin olması. Bunun dışında belki tanıtım biraz daha iyidi. Çünkü bizde Şenol hoca tüm oyuncuların gelmesine izin vermemişti. O zaman İstanbul yerine tanıtımı Trabzonda yapsalardı.

He bu çok mu önemli mi derseniz; bence önemli. Bu oyunculara iki şeyin mesajını verir biri yeni bir hava yarattık ve bu işin içinde varız. İkincisi bu işde çok ciddiyiz. Bunları bizden daha iyi yaptılar

Yorum

• Hürgün çok küçük olmamış mı
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bugün Metrobüs durağında bir taraftarımızı gördüm. Taraftarımız olduğunu üzerindeki tişörtten anladım. Karşıdan bakınca ürün çok hoşuma gitti; bordo (ama değişik bir pembeye doğru kaymış bordo) zemin üzerinde, sol üstte (bana göre sağ üstte) kocaman amblemimiz ve sağ üstte (bana göre sol) Nike "Swoosh" var idi.

Gerçekten dikkat çekici ve hoştu.

Ta ki, renktaşımız yanımdan geçene kadar... Çünkü ürünün kollarında 3-Stripes (Adidas üç çizgi) vardı. Süper ötesi bir tasarım ve üretim harikası(!)

Keşke TS Kılaplarda da olsa...
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk kez forma aldım. Formanın içindeki kağıtta ve formanın alt tarafındakiyapıştırılmış amblemin altında DRÜ-FIT yazıyor. Nike yazması gerekmez mi ?
                    Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk kez forma aldım. Formanın içindeki kağıtta ve formanın alt tarafındakiyapıştırılmış amblemin altında DRÜ-FIT yazıyor. Nike yazması gerekmez mi ?
                      Hayır, Nike formalarını araştır. Bu arada Dri-Fit giydiğin kumaşın türü.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak M.Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        iş tamamdır.

UMUT
                        --6--

victory
                        Niye Umut 6 la Umut 10 yazsaydin -D

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niye Umut 6 la Umut 10 yazsaydin -D
                          ne bileyim biraz defansif oynarım ondan)

bir de kesin değil eğer Heinze gelirse işler değişir

Yorum

• victorylerin bazılarının nike logosu bord0, bazılarının beyaz. neden ki?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X