Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaw GSnin Nike Formalarinda 2xl va bizim trabzon formasinda yok nedir bu

Yorum

• şu ana kadar en güzel formalar bizim. bir bjk kaldı. o da güzel değildir

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hürgün çok küçük olmamış mı
        Larç(Large)(L) lan forma neresi küçük
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Larç(Large)(L) lan forma neresi küçük
          Fotoğraflardan bahsediyor önce direk foruma koymuştu sayfa pertti..

Yorum

• Az önce yeni sezon Altın rengi formayı aldım. Alırken tümünü inceledim. Açıkçası kötü tasarım hepsi. Sırf bu yüzden almak istemeyenler vardır. Şu tasarıma adam akıllı bir para harcayıp satışı arttırabiliriz halbuki.

Yorum

• İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk kez forma aldım. Formanın içindeki kağıtta ve formanın alt tarafındakiyapıştırılmış amblemin altında DRÜ-FIT yazıyor. Nike yazması gerekmez mi ?
              DRÜ-FIT muhabbetine çok güldüm
              Hamiş

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat Abi 3 senedir şöyle resimler koyarak beklentiyi yükseltiyorsun sonra hayal kırıklığına uğrayıp üzülüyoruz

Yorum

• madem katolog ürünü forma yapıyorlar bunu görmemişlermi allah aşkına
                    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Bize niye bunlardan yapıp satmıyolar Gs bile yaptılar bundan

Yorum

• Nike in gsye olan yaklaşımını gördükten sonra kesinlikle fikrim bakış açım değişti. Trabzonspor kulubü kendisine yaklaşami "teveccüh edip verdik" olan hiçbir kurumla çalışmamalı.
                        En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 20.07.2011, 13:50.

Yorum

• Formaların renkleri, tasarımları, kesim ve kalıpları, yazı fontları vs. hepsi önemli. Ama formadaki en önemli aidiyet belirtisi armalar. Barcelona, Manchester gibi büyük kulüplerin formalarında armalar müthiş. Nike logosundan daha küçük değil, gözden kaçmıyor. Forma rengine göre çerçeve veya kulüp logosu arkasında başka bir renk kullanıyorlar armada.

Porto'nun arması kocaman olmuş ama şık duruyor.

GS'nin en kötü forması bu. Ama bunda bile arma hep büyük hem de güzel duruyor.

Bizim victory formasından önce ManU'ya bakalım. Manchester'ın victory formalarında arma siyah arka planla birlikte dışarı taşmış. Hiç de siyah şeridin içine sıkıştırmaya çalışmamışlar. Ama çok şık.

Bizim victory de ise arma çok küçük. Mavi şeritten taşmasın diye böyle yapmış olabileceklerini düşündüm ama diğer formalarımızda da çok küçük. Yapıştırma, dikiş, çerçeveli vs. olup olmamasını geçtim; çok küçük armalar. Formadaki en önemsiz şeymiş gibi yapılmış. Nike logosu ve Türk Telekom reklamının yanında bizim armanın esamesi okunmuyor.

Armaların Nike tarafından değil kulüp tarafından eklendiği söyleniyor. Hatta sonraki serilerde değişeceği konuşuluyor. Doğru yere ve düzgün yapıştırılmasından çok, büyüklüğü ve kalitesi de önemli bence. Hatta formaları yakından gördüm ve beni asıl rahatsız eden şeyin bu olduğunu söyleyebilirim. Eğer armaları kulüp ekliyorsa 5 TL pahalı olsun ama adam gibi armamız olsun formada. Eğer ManU gibi düzgün arma olsaydı alırdım formayı. Ama ne yalan söyleyeyim içimden gelmedi.

PS'den anlamam. Kısıtlı imkanlarla biraz uğraştım aşağıdaki arma için. Güzel olmadı ama derdimi anlatabilmek için örnek olsun istedim.

Önemsizmiş gibi küçük değil, daha büyük olsun. Sıradan olmasın, dikkat çeksin. Bizim kulübümüze ait olduğu ilk görüşte anlaşılsın, ne bileyim işte..

En son merdeme tarafından düzenlendi; 20.07.2011, 16:46. Sebep: imla

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bildiğim kadarıyla 75 Euro civarında bir fiyatı vardı. Ya da 80 90 Tl civarında. O yüzden yaptırmıyor olabilirler.

Ayrıca GsStore'da göremedim bu ürünün benzerini. Nike olarak.
                            En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 20.07.2011, 14:26.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bu durumdan artık iğreniyorum..

ManU'nun formasındaki armaya bakıpta bizim formadaki armayı görünce utanıyorum

armayı zor görüyorum, armadaki yıldızı nasıl göreyim..

ManU'ya verelim formaları bundan sonra armaları onlar yapıp bize versin hemde dikişli yapar..
                              En son Sacit tarafından düzenlendi; 20.07.2011, 14:59.

Yorum

• Celustka'nın formasındaki logo daha büyük sanki?

7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X