Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bızım bu sezon cıkardıgımız su gri formadan nefret edıyorum.. pijama gibi...
    es-es in formaları bızden daha guzel walla.. 2side nike .. nıe bızımkı özensiz anlamıyorum
    _éRdém _

Yorum

• formalarla ilgili tek sıkıntım amblemin yapıştırma olması

artık dikişli yapsınlar başka birşey istemiyorum
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Ts uLudaĞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bızım bu sezon cıkardıgımız su gri formadan nefret edıyorum.. pijama gibi...
        es-es in formaları bızden daha guzel walla.. 2side nike .. nıe bızımkı özensiz anlamıyorum
        Eleştiri biraz ağır olmadı mı abi? Formalarımızın çoğu ESES ile aynı. Daha önce buradaki bazı arkadaşlar bizim formanın kumaş kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyorlardı.

Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• kumaş kalitesinde fark yok birebir aynı
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kumaş kalitesinde fark yok birebir aynı
            Valla olabilir de. Ben bizim renktaşların yalancısıyım
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              formalarla ilgili tek sıkıntım amblemin yapıştırma olması

artık dikişli yapsınlar başka birşey istemiyorum
              Benimde derdim bu,o yüzden formak almak istemiyorum
              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Bu yapıştırma amblem yüzünden her giydiğimde şu soruyu soruyorum kendime; acaba busefer çıkacakmı
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                BordoMavi.Net
                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Bu sene artik şampiyon olursak inşallah ki oluruz, Seneye nasil forma yapacak Nike bize?

Yorum

• seneye kappa ile anlaşalım bari.

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      seneye kappa ile anlaşalım bari.
                      Kappa ile anlasirsak, gene en az 3 sene beklemek zorundayiz renkdas.

Nike ile Devam!

Yorum

• Trabzonspor'un bu güne kadarki en güzel formaları nike tarafından yapılmıştır.

yapıştırma olmasının nike ile hiçbir ilgisi yoktur. Bize ait bordo-mavi renklerin 3 sene arka arkaya doğru olarak kullanıldığı gerçeğini görmek gerekir.

kappa ve puma dönemlerinde kırmızı lacivert formalar ile çıktığımız günleri unutmadım ben, tasarım mı onu hiç tartışmıyorum zaten, bence nike çok iyi bu konuda, kulüp yetkilileri de modelleri ona göre seçsinler daha da güzel olacak.

Barçanın bu sene giydiği formayı biz giysek kıyamet kopardı ama barça giyince bu ne güzel forma diye öve öve bitiremiyor millet,

Çubuklu forma ilk çıktığı sene daha piyasaya gelmeden nasıl çıkacağı ile ilgili yazılar vardı, hatta modeller çizilmişti. o modellerden bir tanesini burada arkadaş harika mükemmel çıksın ilk gün alacağım diyordu. aynı model forma çıktı, yine aynı arkadaş bu ne berbat forma, buna para vermem ben demeye başladı.

2 mesajını alt alta alıntılayınca insanları rencide etmekten hoşlanıyormusun tepkisi çıktı bir anda. Öyle birşey yok aslında ama nasıl bir düşünce yapsı ile formalar eleştirildiğinin kanıtıdır bu.
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor'un bu güne kadarki en güzel formaları nike tarafından yapılmıştır.

yapıştırma olmasının nike ile hiçbir ilgisi yoktur. Bize ait bordo-mavi renklerin 3 sene arka arkaya doğru olarak kullanıldığı gerçeğini görmek gerekir.

kappa ve puma dönemlerinde kırmızı lacivert formalar ile çıktığımız günleri unutmadım ben, tasarım mı onu hiç tartışmıyorum zaten, bence nike çok iyi bu konuda, kulüp yetkilileri de modelleri ona göre seçsinler daha da güzel olacak.

Barçanın bu sene giydiği formayı biz giysek kıyamet kopardı ama barça giyince bu ne güzel forma diye öve öve bitiremiyor millet,

Çubuklu forma ilk çıktığı sene daha piyasaya gelmeden nasıl çıkacağı ile ilgili yazılar vardı, hatta modeller çizilmişti. o modellerden bir tanesini burada arkadaş harika mükemmel çıksın ilk gün alacağım diyordu. aynı model forma çıktı, yine aynı arkadaş bu ne berbat forma, buna para vermem ben demeye başladı.

2 mesajını alt alta alıntılayınca insanları rencide etmekten hoşlanıyormusun tepkisi çıktı bir anda. Öyle birşey yok aslında ama nasıl bir düşünce yapsı ile formalar eleştirildiğinin kanıtıdır bu.
                          Söylenecek ne varsa sölemişsin renkdaş ... eline diline sağlık ....
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Formalarımızın arması dışında hiç bir sorunu yoktur , Türkiye de en güzel formaların bizim formalarımız olduğunu düşünüyorum ama arma konusu rezaletten başak birşey değildir.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• vallah benim armalarda hic bir sorum yok hatta gecen sezonki arma bile ayni

Yorum

• dar ve estetik bi formamız olsa fena olmaz

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X