İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arma nın yerine numaranın olması olası gözüküyor.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
44,99Pounds = 105,61
Lira
En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 28.02.2010, 13:23.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanın fiyatı:
44,99Pounds = 105,61
Lira
44,99 pound = ~49€ ya gayet uygun bence
metzingen'de nike store da kalitesinede bakip ona göre alicagim
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok güzel forma . M.city'nin . Bordo mavisi süper olur
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmamız nerde olacak peki.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmamız nerde olacak peki.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa benim anlamadim birsey var her sayfaya ayni formanin resmini koymanin anlami ne onu anlamis degilim ben, bir kere koyun bu forma filanca takimin yeni formasi yazin gecin iste, hersayfada ayni formalarin resimlerini görmekten sikildim, heleki afsnin herhaftaki ayni takimlarin formasini buriya koymaktan cok sikildim, yanlis anlamayin kötü niye icin yazmiyorum ama bunun biraz cacigi cikti sanki !!!!!!!!!!!
10 saatde sayfa zor aciliyor
Metin Bey ben de sizin bana karşı olan tavrınızı anlamış değilim. Ortada abartılı bir durum olduğunu da sanmıyorum. Forum kurallarına aykırı bir durum görürseniz, durumu rapor edersiniz, forum yöneticileri kurallara göre gereğini yaparlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum