İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada fenerin formalarını footballshirtculture'de paylaşmışlar. Bizimkini paylaşmadılar
FSC'a formalarimizi mail ile gönderdim ama adamlar takmiyor. Girdim foruma orada paylastim, silmisler basligi.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Bugn formalarımızı gördüm. Çok hafif. Kumaşı çok kaliteli. Armalarda gayet iyi. Yalnız bariz bir simetri hatası var. Beyaz forma alacaktım ama maalesef XL gelmemiş bileNe diyeyim ki... Beklemedeyiz hala...
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarı formanın arkasındaki isim ve numara, formayı katlayınca hatta giyince bile buruşuyor.. Bunu nasıl önleyebilirim? Bordo formada da oldu ama o hemen geçti.
Sarıyı daha dün aldım, forma numarası büzüş büzüş, iz dolu..7
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı sorunu bende yaşadım dün fakat üstüne bez koyup ütülemeyi planlıyorum.
*
Bu arada yeni sezon çubuklu formalarımız hemen tükenmiş, mağazada sadece 1 tane var o da 5-6 yaşındaki çocuğa göre. Maşallah diyelim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum