Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar çok kötümüş gs nin
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu Formalari görünce yatip kalkip bizim Formalara Dua ediyorum.

Ama bizim ilk sene giydigimiz Formalari bu Formalarla karsilastirinca hemen hemen ayni seviyede diyebilirim (kalite olarak bilemem dedigim Görüntü olarak)
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Adidası bırakıp Nike ile anlaştı ya bunlar hiç kafaları yokmuş.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim durumuma bir yorum mu bu?

Eger öyleyse Mavi Serit zaten hep ayni genislikte. nasil sigmaz kanisina vardin anlamadim. Daha solda simetrik sekilde olsa, hicbir sorun olmaz.

Ayrica bu resimleri Yönetici Fatih Sahinogluda gördü, ilgilenecklerini söyledi.

Kaldiki bugün oynan macta oyuncularimizda bu tür hatalar olmadi.
          Yok hayır senin yorumuna cevap olarak yazmadım. "O arma oraya nasıl düz şekilde sığar?" dedim. Ancak V'nin alt tarafına koyarlarsa sığar. Sığsın diye yan yatırmışlar armaları.

Yorum

• Trabzonspor'un ahını alan iflah olmuyor bunu hala çözemediler bazıları. Bizi küçümsemek için 'hamsi kafalılar' diye sözde dalga geçtiklerini sananlar, bunca sayfadır neler konuşuyoruz neler paylaşıyoruz biraz araştırsalardı gerçekleri daha net görebilirlerdi. Elit ve özel formalarını gördük Galatasaray'ın.

Daha önce söylediğim gibi başka takımların giydiği formalar beni çok ilgilendirmiyor. Bu başlıkta bulunan herkes gibi benim de derdim Trabzonsporumuzun güzelliklerinin ortaya çıkması.

Bazı takımları aşağılayarak, küçük görerek büyük olunmuyor, büyük gibi davranınca büyük olunuyor.

Formalarımızın kalitesi ve güzelliği diğer formalar ortaya çıkınca daha net anlaşılacaktır. Çubuklu formamız şampiyonlar liginde takımımıza daha çok yakışacak.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• seneye giyeceğimiz forma da ortaya çıkmış oldu...
              Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
              Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
              El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• Beyaz Formayi elestirmeyin artik. Bir Renk ancak bu kadar bir camiaya cok oturur, 3. renk olarak.
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Çubukluyu aldım, memnunum, halısaha maçlarında gururla giyiyorum.
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bordo: Kararlılığımızı, inatçılığımızı
                    Mavi: Eşsiz başarılarımızı
                    Beyaz: Alnımızın akını ve mazimizi temsil etmektedir.

Yorum

• Formalarımızın yakaları güzel.

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkada kalmasin
                        avrupa'dan siparis etmek isteyen arkadaslara!
                        peki kargo parasi veriliyor mu extradan ? TS Club resmi sitesinden siparis veriyoruz di mi ? baska nasil ödeme secenekleri var ??
                        Ben Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 13:35.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bordo: Kararlılığımızı, inatçılığımızı
                            Mavi: Eşsiz başarılarımızı
                            Beyaz: Alnımızın akını ve mazimizi temsil etmektedir.

formalari hangi programla yapiyorsun
                            allah askina söylermisin

bende yapmak istiyorum da nasil??

Yorum

• İnter forma yerine t-shirt yapmış
                              7

Yorum

• İlk olarak BordoMavi Sevda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                seneye giyeceğimiz forma da ortaya çıkmış oldu...
                                yanlış hatırlamıyosam bu sene nike la olan sözleşmemiş sona eriyor...
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X