ben beğendim yeni fontları.bir orjinallik var gibi duruyor =)) ama geçen sezon ki benim en beğendiğim fonttu yani.bir önceki sezon yanlış hatırlamıyorsam Milan kullanmıştı onu.ama buda iyi yav.herkes orjinal bir font belirliyor.bkz FeBe kaç sezondur aynı fokun lacivertini kullanıyolar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben beğendim yeni fontları.bir orjinallik var gibi duruyor =)) ama geçen sezon ki benim en beğendiğim fonttu yani.bir önceki sezon yanlış hatırlamıyorsam Milan kullanmıştı onu.ama buda iyi yav.herkes orjinal bir font belirliyor.bkz FeBe kaç sezondur aynı fokun lacivertini kullanıyolar.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
normal fiyati 27,95 Euro ve su an 50% ucuza satiliyor, yani 14 Euro...................En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 01.09.2011, 00:41.Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
Kumaş olarak en güzel ve en kalitelisi Beyaz olan forma.Geçen yıldan Neredeyse en ufak bir değişiklik yok.Bir iki küçük degişiklikle çok daha hoş bir beyaz forma yapılabilirdi.Adamlar ısrarla yapmadı.İddaa ediyorum bu formalara karar verenler 30 saniye bile düşünmediler.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona'nın eski fontuydu bizim geçen sezon kullandığımız font. Bundan sonra rayına oturur. Orijinal gibi duruyor bu font, yani kullanılmamış. Eğer öyleyse bu font üzerinden değişmeden devam edilmeli.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta gittim V forma almaya arma gördüğün gibi yan yatmış . moralim bozuldu almadım. çıktım. bir gün düzeltirlerse ya da yanlışıkla yamuk değil düze basımlı yakalarsam anında alacam victoryi9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba bu formaları vücut çalışanlar için mi yapıyorlar =)) göğüs kasları belirgin olan bir insanda bu arma düz çıkacak hesabı =))) çubukluda da ortalanmış mı olacak anlamıyorum ki =)) bu yönetim bize kas yaptıracak galiba :P
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenormal fiyati 27,95 Euro ve su an 50% ucuza satiliyor, yani 14 Euro...................
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum