Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağol Burak fotoğraf için.

Ama o nasıl font öyle ya. Geçen sezonun fontları çok daha güzeldi.

Yorum

• Her numara farklıdır, 5i beğenmedim mesela.. Sırf bu yüzden tüm sezon Engin'e zıt olacağım..

7 de güzel değildi sanırım.. Yandın Burak.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu orjinal font mu ? Eğer öyleyse neden alt kısmında Nike amblemi yok ?
        Trabzonspor.com.tr den verdiğim siparişle bunlar geldi işte, Nike'ın fontunu kullanmıyoruz herhalde ondan yok logo.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• forma bedenleri nasıl?
          ben geçen yıl normalde large giymeme rağmen medium almıştım.
          bu yıl da aynı kalıplar mı?
          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            forma bedenleri nasıl?
            ben geçen yıl normalde large giymeme rağmen medium almıştım.
            bu yıl da aynı kalıplar mı?
            Deneyemedik ki Ts club'a gittim xl'dan başka beden yoktu
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor.com.tr den verdiğim siparişle bunlar geldi işte, Nike'ın fontunu kullanmıyoruz herhalde ondan yok logo.
              Fena değil aslında ama, rakamlarla küçük bir sıkıntı yaşayacak gibi duruyoruz
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Font, Nike'ın fontu değil. Onun için Nike amblemi yok.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Spor sitelerinden birinde yorum yazılmış haberin altına Nike sitesinde gs var niye ts yok diye yazmış birisi. Merak ettim baktım. Sadece gs değil bjk, fb'nin de nike'ın sitesinde yeri var.

http://www.nike.com/nikefootball/tea...s?locale=en_US bu sayfanın biraz altındaki teams butonuna(soldaki değil alttaki) imleci getirince altta takımlar sıralanıyor. Burada atletleri tanıtıyolar. Tamamen milli takım sponsorluğu üzerinden yapılmış birşey galiba. Yani kulüp takımı başka marka da olsa milli takımında nike giyenler tanıtılmış.
                  Sanırım orada sponsor olduğu oyuncuların resimleri var.
                  Kulüp adı yazıyor fakat tıklayınca oyuncu çıkıyor.

Fenerbahçe'den Volkan Demirel, Beşiktaş'tan Nihat Kahveci ve Galatasaray'dan Lucas Neill ile Arda Turan var.
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sanırım orada sponsor olduğu oyuncuların resimleri var.
                    Kulüp adı yazıyor fakat tıklayınca oyuncu çıkıyor.

Fenerbahçe'den Volkan Demirel, Beşiktaş'tan Nihat Kahveci ve Galatasaray'dan Lucas Neill ile Arda Turan var.
                    Doğru. Sponsor olduğu oyuncuları sıralamışlar. Bizden hiç kimseye sponsor değiller şu an. Bireysel olarak
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• - Victory biraz hoş , diğerlerinden armayı çıkart yolda bulsam giymem...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut Kul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @sercaninanc

Teşekkürler

ne demek renktaş biz renktaşız.
                        En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 23:25.
                        nasıl bakarsan öyle görürsün
                        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Yeni fontlar böyleyse tek kelimeyle igrenç.Geçen yılkiler daha güzeldi.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• nike ın ilk sene çıkardığı beyaz formadan almıştım kumaş kalitesi olarak diğer formalarımızdan çok çok daha rahat

fakat bi zaman sonra teknoloji harikası yapıştırma armalarımızın rengi atmaya başladı ve yıldızın uçları kalktı sağolsun ts club armayı yeniledi ama ben de o formayı rafa kaldırdım

şimdiki çubuklu da beyaz ile aynı kumaştan fakat armanın yapıştırma olması bi kenara yanlış yerde olması beni formadan soğuttu

yaşasın antreman ürünleri şiddetle tavsiye ederim
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• 5 numara harbi kötü yahu. İşin kötüsü formayada 5 numara Zidane yazdırdık. 21 diye değiştirsem iyi olucak.
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 6 da aynısı
                                En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 23:27.
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X