Spor sitelerinden birinde yorum yazılmış haberin altına Nike sitesinde gs var niye ts yok diye yazmış birisi. Merak ettim baktım. Sadece gs değil bjk, fb'nin de nike'ın sitesinde yeri var.
http://www.nike.com/nikefootball/tea...s?locale=en_US bu sayfanın biraz altındaki teams butonuna(soldaki değil alttaki) imleci getirince altta takımlar sıralanıyor. Burada atletleri tanıtıyolar. Tamamen milli takım sponsorluğu üzerinden yapılmış birşey galiba. Yani kulüp takımı başka marka da olsa milli takımında nike giyenler tanıtılmış.
Sanırım orada sponsor olduğu oyuncuların resimleri var.
Kulüp adı yazıyor fakat tıklayınca oyuncu çıkıyor.
Fenerbahçe'den Volkan Demirel, Beşiktaş'tan Nihat Kahveci ve Galatasaray'dan Lucas Neill ile Arda Turan var.
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Victory biraz hoş , diğerlerinden armayı çıkart yolda bulsam giymem...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 23:25.
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
nike ın ilk sene çıkardığı beyaz formadan almıştım kumaş kalitesi olarak diğer formalarımızdan çok çok daha rahat
fakat bi zaman sonra teknoloji harikası yapıştırma armalarımızın rengi atmaya başladı ve yıldızın uçları kalktı sağolsun ts club armayı yeniledi ama ben de o formayı rafa kaldırdım
şimdiki çubuklu da beyaz ile aynı kumaştan fakat armanın yapıştırma olması bi kenara yanlış yerde olması beni formadan soğuttu
yaşasın antreman ürünleri şiddetle tavsiye ederim
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 23:27.
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum