Bir kez daha söylüyorum ve doğrusu yapılana kadar söyleyeceğim, şu yıldızı büyük yapın, yıldızı büyük yapın, yıldızı büyük yapın. insanın gözüne girecek kadar büyük yapın, beyniniz bunu idrak edene kadar söyleyeceğiz anlaşılan.. yeni sezon formalarını yapacak olanlara duyurulur
arma ve yıldızı büyük ve dikişli yapın
gecen sene aynısını yazmıştım
malesef toplu iğne ucu kadar yıldız yapıyorlar..neredeyse görünmüyor.helek sarı kaleci kazağına sarı yıldız koyma saçmalığı da sanırım bir tek bizde var...
bazı arkadaşlar diyorki,standardı varmış değimezmiş...
bende diyorum bjk nın yıldızlarına bir göz atın...........
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
arkadaşlar merhaba cezamızı çektik ve 1 hafta sonra tekrar burdayım özlemişim valla)şunu söylim formalarla ilgili çok ciddi bi duyum ile geldim
hatta duyumdan da öte yüzde 90 böyle olacak formalar kaynak gerçekten sağlam...
forma 1= bordo mavi çubuklu
forma 2= mavi ve mavinin başka bir tonu parçalı
forma 3= beyaz formamız ğs nin gecen sene gydiği beyaz forma yada man utd nin revolutionuu
bu haberi cezamın 2.gününde öğrendim zor tuttum kendimi ve cezam bitti ahanda söyluorum saygılarrrr))) (çubuklu formamız 1967 sezonundakine çok benzioo))
arkadaşlar merhaba cezamızı çektik ve 1 hafta sonra tekrar burdayım özlemişim valla)şunu söylim formalarla ilgili çok ciddi bi duyum ile geldim
forma 3= beyaz formamız ğs nin gecen sene gydiği beyaz forma yada man utd nin revolutionuu
bu haberi cezamın 2.gününde öğrendim zor tuttum kendimi ve cezam bitti ahanda söyluorum saygılarrrr))) (çubuklu formamız 1967 sezonundakine çok benzioo))
Doğru set budur. Bordo-mavi çubuklu varken bordo-mavi parçalı çok gereksiz olacaktı. Bence 3. formamız revolution 2 olur, Galatasaray'ın geçen sezon giydiğini seçmemişlerdir.
Forma kalitesi ne durumda olacak onu biliyor musun? Çin Ligi'nde takımlar bu formaları premium kalitede (lazer delikli) giyiyorlar. Kumaş kalitesi de elit takımlarla aynı. Bizim formaların kalitesi de aynı mı olacak yoksa eski katalog gibi mi?
Gerçi tahminim premium olur bence. Eskiden Nike Türkiye'de premium forma üretmiyordu ama Galatasaray'ın yeni formaları Türkiye'de üretildi, onların forması premium. Demek ki Nike o makineleri Türkiye'ye getirdi, yönetim ucuza kaçmamışsa bize de öyle üretilir diye düşünüyorum.
Yorum