Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kataloktan bulunan antrenman formasi zaten
    Ben de bir yerden tanıdık geliyor diyorum

Yorum

• Damalı forma hiç düşünülmez mi ben çok seviyorum
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir kez daha söylüyorum ve doğrusu yapılana kadar söyleyeceğim, şu yıldızı büyük yapın, yıldızı büyük yapın, yıldızı büyük yapın. insanın gözüne girecek kadar büyük yapın, beyniniz bunu idrak edene kadar söyleyeceğiz anlaşılan.. yeni sezon formalarını yapacak olanlara duyurulur

arma ve yıldızı büyük ve dikişli yapın
        gecen sene aynısını yazmıştım
        malesef toplu iğne ucu kadar yıldız yapıyorlar..neredeyse görünmüyor.helek sarı kaleci kazağına sarı yıldız koyma saçmalığı da sanırım bir tek bizde var...

bazı arkadaşlar diyorki,standardı varmış değimezmiş...
        bende diyorum bjk nın yıldızlarına bir göz atın...........
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• yeni sezonda ay yıldızlı çıkarılsın formalar, şampiyonluk yakın şarjörleri takın
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yeni sezonda ay yıldızlı çıkarılsın formalar, şampiyonluk yakın şarjörleri takın
            Malesef geçen sene şampiyon olamadık ve Türkiye kupasınıda alamadık bu sebeple Türk Bayrağımız formalarımızda yer alamayacaktır.

Yorum

• Atletico 2013/14 formaları, gerçekten olağanüstü.

Yorum

• Atletico Madrid formalarina oldum olasi hastayim yine mükemmel olmus.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• A.Madrid'in formaları mükemmel olmuş. Of of

Yorum

• arkadaşlar merhaba cezamızı çektik ve 1 hafta sonra tekrar burdayım özlemişim valla)şunu söylim formalarla ilgili çok ciddi bi duyum ile geldim
                    hatta duyumdan da öte yüzde 90 böyle olacak formalar kaynak gerçekten sağlam...
                    forma 1= bordo mavi çubuklu
                    forma 2= mavi ve mavinin başka bir tonu parçalı
                    forma 3= beyaz formamız ğs nin gecen sene gydiği beyaz forma yada man utd nin revolutionuu
                    bu haberi cezamın 2.gününde öğrendim zor tuttum kendimi ve cezam bitti ahanda söyluorum saygılarrrr))) (çubuklu formamız 1967 sezonundakine çok benzioo))

Yorum

• ---------------------------------------------
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• adidas a kesin dönüş yapılmalı nike çin malı

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar merhaba cezamızı çektik ve 1 hafta sonra tekrar burdayım özlemişim valla)şunu söylim formalarla ilgili çok ciddi bi duyum ile geldim
                          forma 3= beyaz formamız ğs nin gecen sene gydiği beyaz forma yada man utd nin revolutionuu
                          bu haberi cezamın 2.gününde öğrendim zor tuttum kendimi ve cezam bitti ahanda söyluorum saygılarrrr))) (çubuklu formamız 1967 sezonundakine çok benzioo))
                          Doğru set budur. Bordo-mavi çubuklu varken bordo-mavi parçalı çok gereksiz olacaktı. Bence 3. formamız revolution 2 olur, Galatasaray'ın geçen sezon giydiğini seçmemişlerdir.

Forma kalitesi ne durumda olacak onu biliyor musun? Çin Ligi'nde takımlar bu formaları premium kalitede (lazer delikli) giyiyorlar. Kumaş kalitesi de elit takımlarla aynı. Bizim formaların kalitesi de aynı mı olacak yoksa eski katalog gibi mi?

Gerçi tahminim premium olur bence. Eskiden Nike Türkiye'de premium forma üretmiyordu ama Galatasaray'ın yeni formaları Türkiye'de üretildi, onların forması premium. Demek ki Nike o makineleri Türkiye'ye getirdi, yönetim ucuza kaçmamışsa bize de öyle üretilir diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar merhaba cezamızı çektik ve 1 hafta sonra tekrar burdayım özlemişim valla)şunu söylim formalarla ilgili çok ciddi bi duyum ile geldim
                            Mavi forma da Barca modeli olacaktır.

Yorum

• Nevzat Aydın bu tasarım için ben olsam beyazdan maviye yapardım diyerek ipucunu belirtmişti..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nevzat Aydın bu tasarım için ben olsam beyazdan maviye yapardım diyerek ipucunu belirtmişti..
                                Güzelmiş bu be.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X