ürün fiyatları hala açıklanmadımı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaklaşık olarak geçtiğimiz sezon 100 binin biraz üstünde kalmışız. Forma satışında.
Ama adamlar diyorki sana yapacağım özel formadan minimum 150 bin almayı taahüt edeceksin...
Ha vizyon sahibiyim ben ederim ne olacak dersiniz de. Biz 4 forma toplamında o rakamlara çıkamamışken...
Depoda çürütmek isterseniz bu ayrı bir mevzu tabii...
kardeşim herkez alsa durumu olan 2 tane alsa 150 bini geçeriznasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarı - siyah formaya ilgi göstermişler he. Bırak ya
Yorum
-
İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsbaskan Nevzat Şakar ın açıklamalarından
Öte yandan Trabzonspor'un dün satışa çıkan yeni sezon formalarının tanıtımı tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'da yapılan forma tanıtım törenin ardından Trabzon'un çeşitli yerlerine de dev Trabzonspor formaları asıldı. Şehrin iki farklı yerindeki surlara asılan formalar büyük beğeni toplarken, ilk gün satışlarının beklendiği gibi iyi olduğu öğrenildi. Taraftarların özellikle sarı – siyah renklerdeki formaya ve Victory (Zafer) işareti bulunduran bordo renkteki formalara büyük ilgi gösterdiği belirtildi.
allah aşkına sarı siyahlı formaya kim yoğun ilgi göstercek ya
Yorum
-
Victory' adı verilen formanın Manchester United'ın 2009-2010 deplasman formasıyla benzerlik göstermesi dikkat çekti. İki forma arasındaki farklar takım ve sponsor logoları oldu.
Trabzonspor'un Manchester United'la forma benzerliği Türkiye'de tek değil. Daha önce de Fenerbahçe, Real Madrid'le aynı tarz forma yapmış ve kamuoyunda tartışılmıştı.
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike öncesinde bu rakamların yakınında bile değildin Fatih. Buda enteresan bir şey tabii.
2 sene önce Eskişehir'di. Sonra İ.B.Bld oldu şimdi Ofspor.
Amaç üzüm yemek değil ben de ısrarla burasındayım.
ManU'lu bir taraftar diyormu şuan Trabzonspor bizim formayı giymiiiş.
Sen şimdilik bu kadarını hakediyorsun.
İstediğin kadar kıvran ama öyle...Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarı - siyah formaya ilgi göstermişler he. Bırak ya
kirpi yavrusunu pamuğum diye severmişBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike öncesinde bu rakamların yakınında bile değildin Fatih. Buda enteresan bir şey tabii.
2 sene önce Eskişehir'di. Sonra İ.B.Bld oldu şimdi Ofspor.
Amaç üzüm yemek değil ben de ısrarla burasındayım.
ManU'lu bir taraftar diyormu şuan Trabzonspor bizim formayı giymiiiş.
Sen şimdilik bu kadarını hakediyorsun.
İstediğin kadar kıvran ama öyle...
herseyin en iyisini dilemek istemek ve bunu basarmak varken sen sus ve böylesini kabul et...
biz TS icin en iyisini hak ediyoruz... onun icinde burdayiz
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonsporu böyle taraftarla hep altlarda görürüz...
herseyin en iyisini dilemek istemek ve bunu basarmak varken sen sus ve böylesini kabul et...
biz TS icin en iyisini hak ediyoruz... onun icinde burdayiz
aynen. gelişimi istemek gelişimi tavsiye etmenin nesi kötü onu anlayamadım.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum