Gold benim de hoşuma gitti valla. Trabzon'a gidince bi üzerime giyeyim bakayım nasıl duruyor. Resimleri hoşuma gitti açıkcası
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
-
beyaz forma hariç hepsi hoşuma gitti..
tercihim victory ve çubuklu forma olacak..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTSClup'a gidip bakan var mı ? Armalar neresinde formanın ?
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu adidas bizi istemez diyen arkadaşlar vardı adidas bizi değildi gaziantep imi istiyor diye sorarlar adama
Bence Nike Türkiye ile bağları koparmalıyız..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep'e yapılan muamele gibi muamele istiyorsan hemen anlaşalım ben de kızıyorum bazen ama yapacak pek bir şey yok. Ben çok iyi hatırlıyorum geçen yıl Antep'in forma diye armasız tişörtlerle futbolculara imza attırdığını..
Bence Nike Türkiye ile bağları koparmalıyız..
Yorum
-
Az önce okudum ne kadar doğru bilemiyorum bu ara epey uzağım Galatasaray Elit serisinden giyecekmiş antrenman ürünleri geçiciymiş filan doğruluğunu bilemiyorum ama öyle ise yazık gerçekten sen 4 sene boyunca Ofspor'un giyebileceği formaları giy adam gelsin ilk senesinde özel olsun.. Yöneticiler kesinlikle Nike Türkiye ile bağları koparmalı..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum