İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper olur... Hemen Victory Formasini almak istiyorum... acaba Bedenler nasil olacak? Almanyada L giyiyorum?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Ben tanıtımda Zokora'nın olmamasına baya şaşırdım, böyle bir marka adam alıyorsunuz adam forma tanıtımınızda yok, garip.
Mesela bu forma çok yakışırdı ona.
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk başta şimşekler vido falan diyordu arkadaslar dedıkleri bumu
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk başta şimşekler vido falan diyordu arkadaslar dedıkleri bumu
bu değil, o videoyu bende merak ediyorum,Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak metinulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimşek ve çubuklu forma geliyor,videolar süper...
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ızleyemedım videoları nasıl ızleyebılırım
14:23'ten itibaren izleyebilirsin.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ızleyemedım videoları nasıl ızleyebılırım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum