Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amma abartınız ha formalar çok güzel
    Zafer ve Enerji formaları çok güzel
    Aynı görüşleri paylaşıyoruz.Ama diğer formalarda güzel tabii ki

Yorum

• Nike bizden satış rakamı olarak ne bekliyor bilen varmı acaba?

Bi de son yıllarda ki satış rakamları nedir

Yorum

• Formaların ayrımını bilen var mı arkadaşlar?Yani Avrupa maçlarında hangisi,iç sahada hangisi,dış sahada hangisi,nadir olarak giyilecek olan hangisi.

Yorum

• arkadaş 2 forma çok güzel kusra bakmayın
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• v for victory formasına bittimoğlu bittim. 5 tane alıcam. Yok yok 10 tane...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• hiç bir güç bana bu seneki lansmanın geçen senekinden iyi olduğunu söylettiremez,
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                v for victory formasına bittimoğlu bittim. 5 tane alıcam. Yok yok 10 tane...
                ben normalde sevmezdim ama Trabzonspor logusu güzel gösterdi,

ismimide taşıdığından Zafer forması ilk alacağım forma olur tahminim.
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• AFS abi hani bu sezon bambaska formalar olacakdi. Hani hepimiz sasiracakdik. Bumuydu yani??? Gecen senenin Katalogundan formalarmiydi yani?

Bukadar kötü bisey olabilrmi arkadas ya.... bu ne rezillik. Hepsi sade forma bide. Söyle adam gibi bisey yapamiyonuzmu!!!!

BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• affedersiniz ama bunu gordukten sonra histe kotu buluyorum su formayi

Yorum

• Sözde bize özel olacaktı Hep kandırılıyoruz.

Yorum

• Formaları açıkçası begenmedim ama bide yakından görmek lazım, fakat şu anlayışıda yanlış buluyorum formalar bize özel yapım olmamasına rağmen özel yapımmış gibi göstermek çok yanlış bir düşünce millet salak degil herkes neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor hele TRABZONSPOR taraftarıysa 2 kat iyi biliyor demektir. Ama sen ne yapıyosun göz göre göre bu taraftarı salak yerine koyuyosun...ama bunda en büyük suç birilerinin çıkıp formalrın hepsinin özel olacağını söylemelri ve herkesin beklentilerini yükseltmesidir...
                        Sayın Nevzat Aydın bunu forma satışlarına bağladı fakat ben yönetimin bu konuda çok beceriksiz oldugu kanaatindeyim evet belki haklı olabilir, ama bizde bu ülkenin en büyük takımlarından biri olmakla beraber bu ülkede forma satışı konusunda fb ve gs ile şuan yarışamasakda en az bjk'nin sattıgı kadar forma satmışızdır diye düşünüyorum, bence yönetim nike'a gereken tepkiyi gösterseydi belki biraz olsun bizi kaale alırlardı, en azından resti çekmeliydik ya bize adam gibi davranın yada sözleşmemizi fesh edelim....

Gelelim bi başka konuya TS amblemi....

(en azından nike şu kadar saygı gösterebilirdi. nike logosunu beyaz yerine bordo yapabilirdi bu kadar bile deger vermiyor nike TRABZONSPOR'A)

hala bu konuda bir yere gelemedik hep aynı hatalar hala nike logosu bizim amblemden daha çok ön plana çıkıyor ve simetri hatası hala ön planda buda benim gözünde tsclupda hiç bi yetkilinin görevini ne şekilde yaptıgının göstergesi.
                        En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 20:50.
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Gün ışığında formaların rengi biraz soluk gözüktü bence.

Mesela tanıtım gece olsaydı beyaz ışıkların altında o zaman formalar bir o kadar daha alıcı dururdu.

Maçların çoğu gece oynanacak. Aslında Gold forma çok da fena değil gibi.

Ancak umarım Gold formayı geçen sene gri formayı kullandığımız kadar kullanırız...Hiç ısınamadım...

Favorim Victory

Yorum

• Formaları beğenmemek kimseye bok atma hakkı vermez.

Ayrıca üzerinde Trabzonspor logosu olan bir şey nasıl beğenilmiyorsa artık onu da bilemiyorum...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Kareli forma beklıyordum kücük kücük kare keşke olsaydı

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sözde bize özel olacaktı Hep kandırılıyoruz.
                                Anlamiyorum yaaaa. Özel Forma olmayacagini bile bile kandiriryorlar bizi. Formalarin üzerinde o arma olmassa, o formalar 5 para etmez be....

Ben hayatda almam bu formalari. Eski Formalardan alirim daha iyi, hem daha ucuz. Gerci eski formalarda cok cirkin ama bunlardan iyidir...

Bukadarinada PES yani....

AFS abi herzamanki gibi kandirdi bizi yine... her sene ayni oyunla kandiriyor bizi..
                                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X