Mevcut çizgili formamızla yeni çizgili formamızda desen farkı olacak mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarıyla sarı rengin ve haksızlıkla siyah ne alaka ya. Acaba kendi kendilerine Nike'tan seçtikleri formalara anlam mı veriyorlar. Yoksa gerçekten forma 'bize özel' olarak mı bu şekilde yapılmış?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak balek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar 5 ve 7 olacak diye bir duyum aldımbeyaz formayı da tff zorunlu kılıyormuş yani 2 de kuvvetle muhtemel.
•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarıyla sarı rengin ve haksızlıkla siyah ne alaka ya. Acaba kendi kendilerine Nike'tan seçtikleri formalara anlam mı veriyorlar. Yoksa gerçekten forma 'bize özel' olarak mı bu şekilde yapılmış?
Kendi fikrim
Yarışmalarda 1. gelenlere falan altın madalya verilir ya hani. Altın spor müsabakalarında genelde başarıyı simgeler bence . O sarı ile kastedilen bence altın rengidir. Siyah ile haksızlık bağdaştırılabilir hani siyah çelenk bırakırlar olumsuz şeylerde vaskjdahsl. Haole bişeyler.
Ha bunu düşünerek mi yaptılar ? BilememEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 23:09.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
çubuklu formamızın bu olduğu söyleyeyim.
bu zamana kadar transfer de dahil olmak üzere hiç böyle bir iddia içinde bulunmadım, mahcup olmaycağım
arkadaşlar çubuklu bu olacak kafanızı fazla yormayın derim
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar negatif bir taraftar toplulugu olamaz ya,su baslikta bile adamin moralini bozmayi basarabiliyorsunuz.Günlerdir ben ve bir grup arkadaş bu negatif havayı dağıtmaya çalışıyoruz ancak nafile.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak balek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar 5 ve 7 olacak diye bir duyum aldımbeyaz formayı da tff zorunlu kılıyormuş yani 2 de kuvvetle muhtemel.
Yedi nra süper insallah doruduralirim oniiiiiiiii yazdiririm Buraki arkasina
TrabzonsporLu Gurbetci 61
Yorum
-
konu açılmışken ben de birkaç şey söylemeden geçemedim. Burada bazı insanların olumsuz yorumlarını görmekten gına geldi artık. Olumsuz yorumda bir şey yok da gerçekçilikten uzak yorumlar. Hele bir de bu konuda forma paylaşmaya laf edenler de çıktı onlara diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Formaların konuşulduğu konuda ne paylaşmak gerek? Yemek tarifi mi? Biz iyimser, bazılarına göre kandırılan taraftarlar olarak heyecanla bekliyoruz yapacak başka bir şeyimiz yok artık. Inanın şu konudan soğudum ama. Hep zaman takip ettiğim konuya bakmıyorum artık yorumları görünce. Formalar çıkınca hiç uğramamak gerek.
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyaz renk zorunlu değil. öyle saçmalık mı olur. her takımda beyaz renk yoktu geçen sene zati az düşünmeniz yeterli. Klübün ana renklerinden bağımsız bir renkte forma yaptırması zorunlu(uefa yönetmeliği). bu beyaz da olur bizim için kırmızıda , sarıda..Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInanın şu konudan soğudum ama. Hep zaman takip ettiğim konuya bakmıyorum artık yorumları görünce. Formalar çıkınca hiç uğramamak gerek.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
yeni formalarain lansmani 28 haziranda olacak. Peki satisa ne zaman cikacaklar??? Babam 30hazirana kadar trabzonda, sizce cikarmi o tarihe kadar formalar satisa??
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum