Bu formaya bittim. Yakalara mavi de, bordo da, beyaz da çok güzel gider. Bu tasarımı çubukluya uygulamaktansa düz formaya uygulamak daha hoş olur bence.
Mumkunse bu beyaz formayla(ki bu formayi satin aldim bu sezon) bir daha maclara cikmayalim.Beyaz zaten bizim rengimiz degil.. Seneyede Insallah artik beyaz forma gormeyiz..Deplasmanda duz bordo/mavi giyelim..
Mumkunse bu beyaz formayla(ki bu formayi satin aldim bu sezon) bir daha maclara cikmayalim.Beyaz zaten bizim rengimiz degil.. Seneyede Insallah artik beyaz forma gormeyiz..Deplasmanda duz bordo/mavi giyelim..
Sanirim tff kurallarina göre her takimin mecburi olarak 1 tane beyaz formasi olmasi lazim.
Beyaz herhangi bi 3. renkten daha çok rengimiz. Armamızda var. Ama beyaz tek güzel olmuyo üzerinde bordo mavi bişeler olması lazım. Yakadaki lacivert gibi değil tabiki..
bence tüm haftadaki olaylarin ardindan temizligin simgesi olarak giymisler.
yanlış bilmiyorsam deplasman takımı istediği bir formayı getiriyor ve ev sahibi takım da ona uygun forma giymek durumunda kalıyor... bizim pembeye karşılık giyebileceğimiz tek forma beyazdı ne yazık ki!
Logomuzu basarili bir uygulamayla formamizda kullanabiliriz mesela, karadenizin dalgalarini animsatan bu motif gibi. Sizlerinde söyledigi gibi beyaz formaya asil güzellik katacak olan sey bordo mavi detaylarin kullanilmasidir. Böye bir tasarim denedim ve gayet güzel gözüküyor. Bunu kulüplede paylasacagim, fakat pek duyarli olacaklarini sanmiyorum.
En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 14.03.2011, 00:14.
Bir baska önerim ise, armanin etrafindaki kontürde gümüs renginin kullanilmasi olacak. Bence bordo maviyle altin/sari renginden cok daha iyi uyum sagliyor.
Yorum