Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalarimiz boyle olsa iyi olur

Altin forma iyi alternative olacak

Yorum

• buna benziyebilir

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gen gitti paralar 2 forma garanti oldu öbür 2 side güzelse yandık
        hiç sorma abi..

şimdi onu düşünüyordum 200 kağıt gitti demektir 2 side güzelse..

giden Trabzonspor formasına gitsin.. nelere gitmiyor ki..

Yorum

• Bütün forma modellerimizde bordo mavi renkleri mutlaka kullanılmış vaziyette. Daha fazla haber Pazartesi. Yarın yeni sürprizler var. Forma modeli konusunda acelecisiniz. Gold renginin tonu muhteşem.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bütün forma modellerimizde bordo mavi renkleri mutlaka kullanılmış vaziyette. Daha fazla haber Pazartesi. Yarın yeni sürprizler var. Forma modeli konusunda acelecisiniz. Gold renginin tonu muhteşem.
            abi,

dar kesim mi formalar? yani chelsea ve fransa milli takımının formaları gibi mi?

bu sene öyle olsa bari kaç senedir öyle olmasını istiyorum..

Yorum

• Ülkemizde daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray kullandı. Tam olarak yakıştı diyemeyiz. Çok tehlikeli bir renk.

Azıcık araştırma yaptım dünyada da çok az takım kullandı altın rengi formayı. Hele hele nike tarihinde çok az kullanılmış bir renk. O yüzden dünya üzerinde de etki yaratacak bir forma olabilir. İspanya milli takımına ve Juventus'a yakıştırdım açıkçası. Beklemedeyiz...

Yorum

• Mavi yakalı :

Bordo yakalı :

Beyaz yakalı :

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Altın sarısı rengi inşallah açık renk olmaz mat tonlarda olursa güzel olur
                  açık rengi kötü olur gibime geliyor
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                  BordoMavi.Net
                  burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• altın rengi forma Trabzonspor armasını uçurur o kadar diyorum,çubuklu vs hikaye onun yanında, bordo ve maviyi en iyi ayarlayan firma Nike idi. Altın rengi bence muhteşem olacak, harika bir forma olacak,şimdi sabırsızlandım. onu alcam. çubuklu falan hikaye eğer altın rengi varsa,düşünemiyorum bile yaaa
                    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ülkemizde daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray kullandı. Tam olarak yakıştı diyemeyiz. Çok tehlikeli bir renk.

Azıcık araştırma yaptım dünyada da çok az takım kullandı altın rengi formayı. Hele hele nike tarihinde çok az kullanılmış bir renk. O yüzden dünya üzerinde de etki yaratacak bir forma olabilir. İspanya milli takımına ve Juventus'a yakıştırdım açıkçası. Beklemedeyiz...
                      Jüventüs'ün altın rengi forması hakikaten de güzel görünüyor. Yanlız, Adidas ile Nike'ın altın rengi tonu farklı. Umarım Nike güzel bir renk kullanır, korkuyorum açıkcası çünkü bu sene Adidas çok başarılı formalara imza attı, Nike'tan daha bişey göremedim.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyaz yakalı :
                        Çubuklu formada beyaz yaka her zaman hoşuma gitmiştir...
                        # BMN #

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çubuklu formada beyaz yaka her zaman hoşuma gitmiştir...
                          Bence bordo mavi'ye yakışan 3. renk de beyaz zaten.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence bordo mavi'ye yakışan 3. renk de beyaz zaten.
                            Fifa oynamaya fifa99 la başlamıştım..orada formamızı aynen senin yaptığın gibi yapıyordum
                            Ek olarak şortun alt kısımlarını da beyaz yapıyordum ve tabi ki tozlukları da...
                            # BMN #

Yorum

• Su forma cok guzel duruyor :-)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bütün forma modellerimizde bordo mavi renkleri mutlaka kullanılmış vaziyette. Daha fazla haber Pazartesi. Yarın yeni sürprizler var. Forma modeli konusunda acelecisiniz. Gold renginin tonu muhteşem.
                                bordo-mavi,gold,beyaz ya 4.renk abi??
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X