Kappa ile yollarımızı ayırdığımızda adamlar bir sonraki sezonun forma çalışmalarını yapmışlardı.Numunelerini görmüştüm Siyah bir forma vardı.Tek kelimeyle muhtemeşemdi.Bordo ve siyahın uyumu hakikaten görülmeye değerdi.O sezon anlaşmayı fesh ettiler ama aklım hala o formadadır.
Valla bende merak ettim şimdi hele birde kappa yaptıysa onu hemde 4. senesinde bence hakketen akılda kalıcak cinstedir...
Karadeniz dalgalarını formaya yansıtmak çok güzel fikir gerçekten... mavi renkte formanın sağ alt kısmından güzel bir 3 boyutlu görselle dalga fontu verilse artık kabartma gibimi olur yoksa ilk sezon giydiğim pumalardaki gibi formanın sağ alt tarafından başlayan acayip bi çizimler vardı onun gibi mesela....
Bazi tasarimlarin gercekten hosuma gitti, fakat yani sira fenerbahce formasi tasarladigin icin seni gercekten kiniyorum.
O formalari burda yayinlamak dogru olmaz...
- Sizde yapıyordunuz , aslında sizinde çalışmalarınızı görmek istiyorum , varmı şuan acaba ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Formanın üzerinde yazan benim imzamdır. Nasıl olsa forma tasarımı her sezon için aşağı yukarı aynı, bizi ilgilendiren zaten formanın ana tasarısı artık orası Türk Telekom olmuş, TT Net olmuş, Avea olmuş bizi pek ilgilendirmez görsel olarak.
Bunu gerçekten çok beğendim..
Forması olmasa bile T-Shirt'in olmasını çok isterim.
Yorum