Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bildigi para okadar
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• LOTTO mu iyyy [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Forma satisindan yönetim para kazanamicak anlasilan o ki..

@tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• resmi bisey yok daha

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak kobra_61 tarafından gönderildi

Naylon maylon giyecez[img]smileys/smiley4.gif[/img]

ama tasarimlari kötü yaa yine simdiye kadar kappanin çizgilisi süperdi bi de çok eski bi formamiz var pumanin çok güzeldi o forma[img]smileys/smiley19.gif[/img]

"Puma", "Trabzonspor", "forma" ve "güzel"kelimeleri ayni cümle içinde olmuyor bence[img]smileys/smiley1.gif[/img]Çok kötü, kirmizi-lacivert tuhaf seylerdi...

Her sene yeni formalar gelsin, yeni forma alalim, güzel oluyor... Küçükken oyuncak alindiginda hissettigim seyleri simdi yeni formalar geldiginde hissediyorum. Güzel duygu valla,heyecanla bekliyorum.

Yorum

• ben yeniden kappa olmasini tercih ederdim..kappa hem kaliteli hem de bize sansli gelmisti..henüz resmi bir anlasma söz konusu degilse kappa ile yeniden anlasilmali diye düsünüyorum..cünkü malzeme acisindan da kappa kaliteli bir marka...

Yorum

• bu adamlarin forma tasarimi bes para etmez .

Yorum

• Çuvaldan diksin Lotto
                Arma Bassin üzerine
                Yeter bana
                Koskoca Lotto ya arkadaslar
                birde özel tasarimla anlasmis klub kaldiki normalÇubuklu tasarimlari bile o kadar güzelken özel tasarimlar çok daha iyi olacakdir
                ben güveniyorum Lottoya Türkiyedeki atilimi Trabzonla Yapacak Bu nedenle Çok önem verecektir bizlere

Yorum

• ironmaster Yazdi:

Çuvaldan diksin Lotto
                  Arma Bassin üzerine
                  Yeter bana
                  Koskoca Lotto ya arkadaslar
                  birde özel tasarimla anlasmis klub kaldiki normalÇubuklu tasarimlari bile o kadar güzelken özel tasarimlar çok daha iyi olacakdir
                  ben güveniyorum Lottoya Türkiyedeki atilimi Trabzonla Yapacak Bu nedenle Çok önem verecektir bizlere

arkadas resmi bise yokken sen nerden anlasmanin siklarini biliyorsun

Ünal Karaman

Yorum

• lottonun formalari igrenç yaw

Yorum

• formalarin kimin urettigi onemli degil. ama bence en guzel forma kappanin urettigi formalardi. onlari sokakda sadece futbol t shirt olarak degil, guzel bir moda olarak hala giyerim. cok guzel valla.

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                        <T>
                        <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">lottonun sitilisti kimse isi biraksin bu nasil bir tasarimdir ya gelecek yil anlasilan forma alamiycagim[img]smileys/smiley7.gif[/img]</TD></TR>
                        <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                        işkenaz

Yorum

• hayirli olsun diyeyi sadece ama iyi olani herkes ister mesela NIKE olsa daha iyi.
                          Yensen Yenilsen Kalbim Hep Sende TRABZONSPOR

Yorum

• [img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_010009_lotto.JPG[/img][img]uploads/QuakeviL61/2006-05-19_232400_ts_lotto.JPG[/img]

Benden de bir öneri olsun lottoya dedim..
                            BORDO MAVİ

Yorum

• adidas neya nike'dan sasmam sahsen.

Ama bu iste maddi açidan kulüp menfaati ön planda tutuluyor tabi.

Insallah güzel olur.

Kalitenin yaninda bordo ve mavi renklerin aslina uygun olmasi da çok önemli.
                              ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Bi arkadasimizin dedigi gibi çuvaldan bile yapilsa üzerinde armammiz olduktan sonra bizim için kutsaldir...

Her sene forma almayi yeni bir heyecan kulüber katki yapmak için yeni bir firsat olarak görüyorum.....Agustos u heyecanla bekliyorum bu sene de orjinal formami almak için...
                                A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X