bildigi para okadar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
LOTTO mu iyyy [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Forma satisindan yönetim para kazanamicak anlasilan o ki..
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak kobra_61 tarafından gönderildi
Naylon maylon giyecez[img]smileys/smiley4.gif[/img]
ama tasarimlari kötü yaa yine simdiye kadar kappanin çizgilisi süperdi bi de çok eski bi formamiz var pumanin çok güzeldi o forma[img]smileys/smiley19.gif[/img]
"Puma", "Trabzonspor", "forma" ve "güzel"kelimeleri ayni cümle içinde olmuyor bence[img]smileys/smiley1.gif[/img]Çok kötü, kirmizi-lacivert tuhaf seylerdi...
Her sene yeni formalar gelsin, yeni forma alalim, güzel oluyor... Küçükken oyuncak alindiginda hissettigim seyleri simdi yeni formalar geldiginde hissediyorum. Güzel duygu valla,heyecanla bekliyorum.
Yorum
-
Naim
Çuvaldan diksin Lotto
Arma Bassin üzerine
Yeter bana
Koskoca Lotto ya arkadaslar
birde özel tasarimla anlasmis klub kaldiki normalÇubuklu tasarimlari bile o kadar güzelken özel tasarimlar çok daha iyi olacakdir
ben güveniyorum Lottoya Türkiyedeki atilimi Trabzonla Yapacak Bu nedenle Çok önem verecektir bizlere
Yorum
-
ironmaster Yazdi:
Çuvaldan diksin Lotto
Arma Bassin üzerine
Yeter bana
Koskoca Lotto ya arkadaslar
birde özel tasarimla anlasmis klub kaldiki normalÇubuklu tasarimlari bile o kadar güzelken özel tasarimlar çok daha iyi olacakdir
ben güveniyorum Lottoya Türkiyedeki atilimi Trabzonla Yapacak Bu nedenle Çok önem verecektir bizlere
arkadas resmi bise yokken sen nerden anlasmanin siklarini biliyorsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">lottonun sitilisti kimse isi biraksin bu nasil bir tasarimdir ya gelecek yil anlasilan forma alamiycagim[img]smileys/smiley7.gif[/img]</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>işkenaz
Yorum
-
Bi arkadasimizin dedigi gibi çuvaldan bile yapilsa üzerinde armammiz olduktan sonra bizim için kutsaldir...
Her sene forma almayi yeni bir heyecan kulüber katki yapmak için yeni bir firsat olarak görüyorum.....Agustos u heyecanla bekliyorum bu sene de orjinal formami almak için...A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum