Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tasarimi güzel olmasa bile renkler açigi kapatir

Yorum

• arkadaslar ilk sayfalarda yazmisyim lotto ile anlasma yapildi diy. ts club a gittigimde oradaki görevli ye sormustum yeni sezonda sponsor degisecekmis dogrumu diye o zaman bana lotto demisti. ama ne kadar sölesemde çogu arkadas nike olsun lotto olmaz öle olur böle olur dedi. anlasmaya yapilali demek ki çok zaman olmus ki ben mayis in ilk haftasinda ögrenmistim.

simdi hayirli olsun demek ve güzel tasarimlar beklemek çok iyi olacak. degismez çubuklu dformanin yanina bakalim baska nasil modeller yapacaklar aö-ma çok karamsar olmayalim hel bi formalar çiksin ondan sonra yorumlari ona göre yapalim derim. belki beklentimizi karsilayacak modeller çikartirlar
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• insallah renk uyumu ve forma tasarimi iyi olur. Hayirli olsun.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• Arkadaslar bu udineseye üretilen bir lotto formasi ben sahsen fena bulmadim...

Yorum

• bunlar resim çektirmeyi bile bilmiyorlar
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• abi nesi güzel be ya...
              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Yorum

• lotto nun geçen sezon çikardigi formalardan bazilarii.. bakin bakalim..

Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• bunlar da palermo nun...

Yorum

• upss..beyler... benden önce herkez yollamis... pardon... bunlarda böyle kalsin madem...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• [img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_164843_forma1.JPG[/img][img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_164900_forma2.JPG[/img]
                        BORDO MAVİ

Yorum

• ARKADASLAR BENIM GÖRÜSÜM FORMA VE RENKLER TRABZONSPOR VE TARAFTARI'NIN BIR AYNASI GIBIDIR .

ONUN IÇIN FORMALARIMIZ NE KADAR KALITELI VE GÖSTERISLI OLURSA BIZI O KADAR IYITEMSIL EDER DÜSÜNCESINDEYIM.

MESELA KAPPA'NIN FORMALARI ÇOK GÜZELDI BEN O FORMALARDAN 3 TAKIM ALDIM VE SAKLIYORUM.

SÖYLE BIR AVRUPA TAKIMLARINA BAKARSAK SON YILLARDA NIKE FORMALARI GÖZE ÇARPIYOR, AÇIKCASI BENDE ÇOK BEGENIYORUM.

AMA NE VARKI KALITENIN YANINDA FIYATTA ÖNEMLI MEVCUT FORMALARIMIZI 40 ILE 50 YTL ARASI ALIRKENKALITELI FORMALARI60 ILE 80 YTL ARASI ÜCRETLE ALMAKBELKI KLUBÜ OLUMSUZ ETKILEYEBILIR.

ÖNEMLI OLAN O FORMANIN ÜZERINDEKI ASALET VE RENKLER.

NE OLURSA OLSUN SAHIP ÇIKIP ALMALIYIZ KLÜBE KATKI SAGLAMALIYIZ. SAYGILARIMLA
                          Yanlışlarımla kazanmaktansa, doğrularımla kaybetmeyi yeğlerim

Yorum

• lottonun yenileri 63 euro oluyor en azindan burada öyle
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
                              [img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_164843_forma1.JPG[/img][img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_164900_forma2.JPG[/img]

Su en sonuncusu igrenc ya pyjamaya benziyo...

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• koldaki reklamlari olmasa fena degil diyecem da koldaki reklam bozuyo sanki
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X