Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şahsen ben formamız dünyanın 4-1 tarafında dağıtılsın olayına direkt girebileceğimiz düşünmüyorum.Bunun için 10 senelik bir süreç ki bu 10 senenin de çok ama çok büyük başarılarla veya bazı girişimlerle sonuçlanacağı takdirde formalar dünya piyasasına çıkar.

Benim beklentim Nike'tan değil daha çok TS Club'tan.Nike'tan beklentimizin yükselmesi için kulübün 2 sınıf birden atlaması gerekir.Şampiyon olduğumuz takdirde veya Avrupa'da başarı elde ettiğimiz takdirde hepimiz gider formamızı atkımızı beremizi T-shirt vs alıyoruz.

Kulübün bu yöndeki asıl amacının bunu devirmeye yönelik işler yapmasıdır.İyi bir mağazadan alabileceğimiz çocuk ürünlerinin max fiyatı 20-30 TL olduğu yerde bizim TS Club'da aynı ürünü 40-50 Liraya görmek bu yönde TS Club'ın başarısının kulübün futboldaki başarısıyla sınırlı olacağının en büyük göstergesi.Bir T-Shirt'ün değerinin biraz daha giyilesi fiyatlara çekilmesi daha fazla tercih edilmesini sağlayacaktır.

Çeşidi çoğalt ürünü tercih edilebilecek bir fiyata sat 17 mağazam var diyorsun koy hepsine sende kâr et marka değerini de artır.

TS-Club sorununu hallettikten sonra Nike'tan istediğin ürünü kendi modellerinle kendi dizaynlarınla yüksek sayıda sipariş ettikten sonrada bir sorun kalmaz.Bence biz Nike'tan önümüzdeki 3 senede (bu sezon hariç) elle tutulabilir bir başarı olmadığı sürece birşeyler beklememeliyiz diye düşünüyorum.
    9 # Osvaldo'

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 18:06.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Dün,Varlıbaş TsClub açılışına gittim.Güzel bir ortam vardı. İmza dağıtma işi 5 dk. filan sürdü o kalabalığa göre az bir süreydi. Bir çubuklu forma ve bileklik aldım 100 tl. para verdim bana bozuk yok mu denildi Hoş herkese aynı şeyi dediler. Üstüne bir de atkı alıp çıktım. Ama amatörlük hala devam ediyor.

Ts Clublar içinde ürün çeşitliliği açısından en zengin yer Sadri Şener merkez mağaza. Yeni açılan (varlıbaş) bir mağazada bile ürün çeşitliliği bulunmuyorsa şehir dışında bu tip beklentilere bu Ts Club ekibi ile girmememiz lazım.

Not:Akçaabatta yemek yediğim yerde,arka masada kulupten iki yetkilinin bir bayan ile Ts Club'un daha iyi kullanılması,daha iyi pazarlama yapılması ve ürün çeşitliliğin arttırılmasına yönelik yaptığı konuşmalara kulak kabartınca gelecek hakkında daha ümitli oldum...
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu premier league formalarını güzel yapan bence forma numara ve yazı şekilleri abi.adamların bundan önceki şekilleride çok güzeldi.bkz Chelsea'nin ligde giydiği formalar gayet hoş ve sade duyuor ama aynı formayı avrupa'da farklı yazı ve numara stilleriyle giyiyor.iğrenç bir görüntü kirliliği oluyor =))
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Yukarıda bir arkadaş değinmiş hakikatende öyle.

75 TL'ye forma alıyoruz formanın yıkanma aşamasında eşime aman 30 derecede yıka, aman fazla sıcak olmasın ,aman yıkanırken makinanın içine bak forma kendinden geçiyormu vs vs..Dünyanın en kaliteli spor markalarından biri olan Nike formamız yıkanırken makinenin başına neredeyse nöbetçi dikeceğiz.Bu ne ya.

Yapıştırmaların kim tarafından yapıldığı beni hiç ilgilendirmiyor.Ben sonuç itibariyle NİKE ürünü alıyorum.Ortada bir sıkıntı varsa bunu Nike'ın çözmesi lazım.Sonuçta çizilen onların karizması.
            En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 22.01.2011, 10:37.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu formayı çok beğeniyorum
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• bayan futbol takımımızın antalyasporla oynadıkları maçın resimlerini koymuşlar siteye bu futbolcularımıza armalı şort bulamadılar mı şortlardaki bütün armalar gitmiş bu nasıl özensizliktir arkadaş bir spor kulübünü temsil eden şey armasıdır yazık yani koskoca nike firmasıyla çalışıyor bayan takımımıza armalı forma giydiremiyoruz bari resimleri resmi siteye koyma dahada rezil olmayalım

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bayan futbol takımımızın antalyasporla oynadıkları maçın resimlerini koymuşlar siteye bu futbolcularımıza armalı şort bulamadılar mı şortlardaki bütün armalar gitmiş bu nasıl özensizliktir arkadaş bir spor kulübünü temsil eden şey armasıdır yazık yani koskoca nike firmasıyla çalışıyor bayan takımımıza armalı forma giydiremiyoruz bari resimleri resmi siteye koyma dahada rezil olmayalım
                  gercekten rezillik. baska dicek bisey yok. bir defa hata yaparsin ama devamlida olmazki.

sözde büyük kulübüz diyoruz ama böyle oldugu sürece asla büyük kulüp olamayiz

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bayan futbol takımımızın antalyasporla oynadıkları maçın resimlerini koymuşlar siteye bu futbolcularımıza armalı şort bulamadılar mı şortlardaki bütün armalar gitmiş bu nasıl özensizliktir arkadaş bir spor kulübünü temsil eden şey armasıdır yazık yani koskoca nike firmasıyla çalışıyor bayan takımımıza armalı forma giydiremiyoruz bari resimleri resmi siteye koyma dahada rezil olmayalım
                    Bunu paylasmak icin gelmistim ben de.

Hatayi bulun:

Yorum

• hata olsa iyi. hatalar var malesef

Yorum

• armamız güneş gibi parlıyor.ondan belli değil.yoksa hiç armamız yerinden çıkar mı
                        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                        #Ziya Doğan

Yorum

• Ünal hocanin giyindigi Bordo Nike-Montu'nun Mavisini Yattara üzerinde gördüm.
                          Acaba nerede bulabilirim?
                          Yardimci olabilirmisiniz?
                          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Galatasaray Adidas'la sözleşmesini feshetmiş, Nike'la anlaşmışlar..

Yalnız önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak anlaşma, sene sonuna kadar Adidas kalacak yine..
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• hadi ya buna üzüldüm tek nike biz olmalıydık.

Yorum

• Simdi birde Galatsaray'a özel forma, bize katalogdan forma verirseler ozaman görün kiyamet nasil kopuyor..
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X