Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu rezalet. Hadi katalog olsun ama yeni olsun, bu modeli 10 senedir tüm dünya takımlarına uyguluyor Nike.

Sen Trabzonspor'sun, büyük düşün kardeşim. Para verip de çubuklu almam bu sene. Seneye de olmayacakmış Nevzat Aydın'ın söylediğine göre zaten.

Barcelona modeli forma güzel yine diğerlerine nazaran, taraftar tshirt niyetine günlük kullanımda giyebilir.

Beyaz formanın modeli çok güzel ama düz renklere uymamış, Barcelona ve Atl. Madrid gibi çubuklu yapılsaydı efsane olurdu.

Yorum

• Çubukluya benzeyen ama aynı zamanda parçalıyı andıran forma dizaynına hayran oldum müthiş :d

Geçen yılki barçanın deplasman formasınıda bize itelemişer seni seviyoruz nike bırakma bizi..
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Hepsi berbat.adam gibi Cubuklu formalar yapmadilar yine
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bu formalarla transfer isi bile daha zor olur. Bu formayi kim giymek ister ki? Lanet olsun ya. Bu sene yine forma almicam!

Yorum

• Seneye de beklediğimiz tarzda çubuklu forma yokmuş haberiniz olsun.

Ben artık üzerinde Nike logosu olan hiçbir ürüne tek kuruş harcamayacağım.

TS Club olarak ürettiğimiz tişörtler daha güzel.

Yorum

• Adidas hariç hepsi hikaye...............
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• formalar adrianın üzerindeki hariç hayal kırıklığı
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike ile bu iş olmadığını defalarca söyledik ama nedense kimse tepki vermiyor..
                  Formaları Nike zorla vermiyor.

Nike size bir sürü çeşit sunar, siz içlerinden seçersiniz.

Bizim de formalarımızı Nike zorla vermedi, Nevzat Aydın seçti.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• bu nike resmen dalga geçiyo ne tasarımı ne özeli!!!kimi kandırıo hele o çubuklu tasarımı 30 saniyesini almamıstır bunların...biraz utanma olur yaa bu kadar basit forma verip bi de tasarım deniyoo yahu işportaya forma üretenler daha iyi forma tasarlıyo!!!!!!!

Yorum

• Ula bir kere de bir şeyi beğendiğinizi göreyim formalar gayet şık. Boş konuşmaktan başka icraat yok. Trabzonspor taraftarı boş konuşur icraat yapmaz.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ben stand falan da beklemiyordum. Bu kadarı çok bile...

Yorum

• Dağ fare doğurdu.2 yıldır adam gibi çubuklu forma yaptıramadılar be..Bu çubukluysa ben de He-Man'im...

Yorum

• Acilen adidasa geçmeliyiz.

Yorum

• çekim var bi kaç tane futbolcu gönderebilirmisiniz.. alanzinho ve serkan balcıyı gönderirler başta.. biz hiç bi zaman profesyonelleşemiycez. bi iki kıpırdanma oluyo bazı seneler ama yine dibe vuruyoruz.. işin ehli insanlarla çalışmayı bilemiyoruz.. en prof yönetilen 2 kulüp var bu ülkede.

Yorum

• 3 formayı da beğendim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X