Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu nike'yi anlamakta zorluk çekiyorum Şenol hocanın eşofman takımı ne kadar güzel hiçbiryerde yok örnek vermeyi sevmem ama galatasaray'ın sitesinde bütün antreman ürünleri var ürünlerimizin pazarlamasının çok düşük olduğunu düşünüyorum
    Ayrıca geçen gittim nike'ye 2 tane çubuklu formamız var sadece çubuklu var yetişkinler için
    Adidas'a girdim galatasaray'ın , beşiktaş'ın , fenerbahçe'nin bütün forma çeşitleri yaşlara göre sıralanmış şekilde gördüm bence nike her zaman adidas'tan sonra gelir.(Tabiki benim fikrim,farklı düşünceler olabilir)
    En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 20.01.2011, 01:34.
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Japon Yokohama F. Marinos takımının 2011 formaları BMN farkı ile:

Her takımın kendi geçmişine, gelenek ve kültürüne özel çözümler üretiyorlar. Önemli olan işin Trabzonsporca olanını çıkarabilmek. Beklentimiz o.

Geçen seneki forması nasıldı ki derseniz:

kusura bakmayın ama yokohama kadar değerimiz yok -ki böyle bir şey düşünülemez- ya da bizim idarecilerimiz işi bilmiyor. adını sanını daha yeni duyduğum -benim futbol cahilliğimde olabilir, bilemiyorum.- bir kulübe dahi böyle güzel formalar yapılıyor ve trabzonspor'a gelince de katalogdan ürün veriliyorsa burada bir yerde bir yanlış var.

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kusura bakmayın ama yokohama kadar değerimiz yok -ki böyle bir şey düşünülemez- ya da bizim idarecilerimiz işi bilmiyor. adını sanını daha yeni duyduğum -benim futbol cahilliğimde olabilir, bilemiyorum.- bir kulübe dahi böyle güzel formalar yapılıyor ve trabzonspor'a gelince de katalogdan ürün veriliyorsa burada bir yerde bir yanlış var.
        bunun sebebi Japon pazarının bizden daha iyi para kazandırabilecek olması.Japonya'da herkes zengindir.fakir halk yok denecek kadar azdır ki yüzde 99.9 hatta yüzde 100 okuma yazma oranı olan bir ulus.halk bilinçli ve devlette halkın parasını harcamayıp emekli olmasını istemiyor.

yani çalışan nüfusu sürekli yurt dışı seyahat programlarına falan yönlendiriyolar falan filan.her büyük takımında uzak doğu pazarı mevcut ki Nike'ta sıradan bir hamle yapmış.yani Yokohama'nın futbol olarak dünyada söz sahibi yoktur ama maddi olarak varmış demek ki =)))
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunun sebebi Japon pazarının bizden daha iyi para kazandırabilecek olması.Japonya'da herkes zengindir.fakir halk yok denecek kadar azdır ki yüzde 99.9 hatta yüzde 100 okuma yazma oranı olan bir ulus.halk bilinçli ve devlette halkın parasını harcamayıp emekli olmasını istemiyor.

yani çalışan nüfusu sürekli yurt dışı seyahat programlarına falan yönlendiriyolar falan filan.her büyük takımında uzak doğu pazarı mevcut ki Nike'ta sıradan bir hamle yapmış.yani Yokohama'nın futbol olarak dünyada söz sahibi yoktur ama maddi olarak varmış demek ki =)))
          doğru söylüyorsun bunu göz önüne almalıydım aslında....haklısın da bu kadar mı uçurum olur arada? hadi bu böyle, peki "celtic" ne? celtic örneği hiç kafama yatmıyor benim mesela. adamların ne başarısı var ne de parası. =S

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            doğru söylüyorsun bunu göz önüne almalıydım aslında....haklısın da bu kadar mı uçurum olur arada? hadi bu böyle, peki "celtic" ne? celtic örneği hiç kafama yatmıyor benim mesela. adamların ne başarısı var ne de parası. =S
            Celtic de her sene ya Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi' ne katılıyor. Göz önündeler yani. Formaları da bayağı satıyor. Türkiye' de bile Celtic ürünlerini alanlar var.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• 40 Euroya Nike Formasi giyiyoruz...

Bundesligada en dandik Nike Formasi Freiburgun. Fiyati 70 €. Gercekten bizimkinden Kalitesiz, arma yapistirma. Drifit de degil...

Ama Taraftarlar alip giyiyor, kimse "la bune bunun suyu söyle, bunun buyu böyle" demiyor.

Hatta Internet sitelerine bile düstü bu Formanin dandikligi, ama Millet Hosnut olmasa bile, "Kulüp kazaniyor" diyip sineye cekiyor.

Birazda bu yönden bakalim...
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Herşey dönüp dolaşıp başarıya geliyor,Biz hele bu yıl Şampiyon olalım,3-4 yış Avrupa Arenasında boy gösterip bi yerlere gelelim,görün bakın Trabzon formasını kimler hangi şehirlerde giyecek.. İspanya da yok satar bizim forma
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aaaa Adidas'a bakın,neyi koymayı unutmuş)

Nike ile aynı sınıfa düştüler,şimdi biz ne giyicez!!
                  eskıden berı yapıyorlar bu hataları bıde suna bakın

Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• TS Club Varlıbaş AVM'de açıldı

2011 yılının ilk, toplamda on yedinci TS Club mağazası Trabzon Varlıbaş Atapark AVM’de açıldı.

Mağazanın açılışını Başkanımız Sadri Şener, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Varyap Genel Müdürü Erdinç Varlıbaş, Kaptanlarımız İbrahima Yattara ve Umut Bulut’la birlikte yönetim kurulu üyelerimiz yaptılar. Açılış sonrası TS Club mağazasındaki ilk alışverişi Kaptanımız İbrahima Yattara gerçekleştirdi.

Mağazanın gezilmesinin ardından Başkanımız Sadri Şener bir konuşma yaparak açılışa katılan herkese teşekkür etti. Varlıbaş ailesine desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür eden Şener, “Bu mağazayı bize tahsis eden Varlıbaş ailesi kulübümüz adına güzel bir jest yapmıştır. Umarım bu mağazadan önemli gelirler elde ederiz” dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, açılışta yer aldığı için mutlu olduğunu dile getirerek, “Katılımcılara ve mağazayı kulübümüze tahsis eden Varlıbaş ailesine teşekkürlerimizi sunarım. Başkanımız ve hocamız hep ihtiyatlı konuşuyor. Benim düşünceme göre bir aksilik olmazsa şayet Trabzonspor uzun yıllardır beklediği şampiyonluğa bu yıl ulaşacaktır. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızın arkasındayız” diye konuştu.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, açılışa katılan taraftarlara seslenerek, “Taraftarlarımızı çok seviyoruz. Sizler de Trabzonspor’u çok seviyorsunuz. Ürünlerinizi alırken lisanslı olmasına dikkat edin. Korsana itibar etmeyin. Ayrıca sizleri cumartesi günü oynayacağımız Ankaragücü maçında bundan önce olduğu gibi yine tribünde görmek istiyoruz” yorumunu yaptı.

Varyap Genel Müdürü Erdinç Varlıbaş ise ailesinin tümünün çok iyi Trabzonsporlu olduğunu vurgulayarak, “Bu yatırım bizim için çok anlamlı. Trabzonspor hepimizin. Hepimiz destek olmalıyız. Takımımızın başarısından dolayı büyük gurur duyuyoruz. Başarıdan dolayı yönetim, teknik heyet ve futbolculara teşekkür ediyoruz. Umarım bu mağaza kulübümüze önemli katkılar sağlar. İnşallah ülkenin her yerine bu tarz yerler açarız. Taraftarlarımızın da korsan ürünlere dikkat etmelerini son olarak rica ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Kaptanlarımızdan Umut Bulut da yaptığı konuşmada sahada görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını ifade ederek, “Taraftarlarımızın da desteğiyle inşallah sezon sonu şampiyonluk yaşayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Başkanımız Sadri Şener, Varyap Genel Müdürü Erdinç Varlıbaş’a plaket, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ise Trabzonspor forması hediye etti.

Açılışın sonunda ise Kaptanlarımız İbrahima Yattara ve Umut Bulut, mağaza önünde kurulan stantta taraftarlarımıza imza dağıttılar.

Hayırlı olsun
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• fransa formalai iki ayri model sanki
                      amblem dikisli olan
                      bide amblem yapistirma olan

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fransa formalai iki ayri model sanki
                        amblem dikisli olan
                        bide amblem yapistirma olan
                        Aynen öyle fiyatları da farklı
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• hahaha ççç
                          şu şapkalara bak ya
                          üretkensizlikten anca çocukların takabilceği şapkayı herkeze dağıtmışlar
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hahaha ççç
                            şu şapkalara bak ya
                            üretkensizlikten anca çocukların takabilceği şapkayı herkeze dağıtmışlar
                            bi kurum kameraların önünde kendini ancak bu kadar rezil edebilir...başkanın yerinde olsam "takmıyorum bu şeyi " derdim

Yorum

• şapkalar tasarım harikası
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şapkalar tasarım harikası
                                başbakan,başkanımız olsa "derhal bu ucube ürünleri üretimden kaldırın" derdi eee çokta haksız sayılmazdı bu durumda hani...
                                En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 20.01.2011, 23:21.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X