Gri forma Avrupa ve Türkiye kupası maçları için yapıldı diye biliyorum ben..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Dünden bugüne Barça formaları
Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
Barcelona rekor kırdı!
Geçmişte formasına reklam almayan İspanya'nın Barcelona kulübü, forma reklamı anlaşmalarında bir rekora imza atarak, Katar Vakfı (Qatar Foundation) ile 5,5 yıllığına 165 milyon Avro karşılığında anlaşmaya vardı.
Yorum
-
Nike'ın Trabzonspor'a uyguladığı çifte standarta artık bir şekilde tepki koymak lazım..Forma konusunda bir çok eksiği var,bu konuda birçok eleştiri oluyor..hatta zaman zaman bende eleştiriyorum ama sonuçta bu tür sorunlar zamanla giderilir diye üzerinde çok fazla durmak istemiyorum..
Gel gelelim ki Nike'ın Trabzonspor'a uyguladığı çifte standart farklı alanlarda sürekli devam etti..En son karşılaştığım ve beni çok üzen durum Arda Turan'ın sakatlıktan çıkıp yeniden yeşil sahalara dönüşü hasebiyle Arda için çekilen reklam oldu..Arda'nın ve bağlı bulunduğu spor klubunun Nike ile resmiyette bi alakası olmamasına rağmen Arda'yı sürrekli olarak Nike reklamlarında görür olduk ama Nike Trabzonspor'un resmi forma sponsoru olmasına rağmen takımımızla alakalı ne bir reklam filmi,ne de oyuncularımızın içinde yer aldığı reklam filmi çekildi..Hadi reklam filmlerinide geçtim,Nike mağazalarının camında Nike kullanan futbol takımlarının veya oyuncuların resimleri olur ama nedense o resimler arasında trabzonspor veya trabzonlu futbolcular olmazken Volkan Demirel,Arda Turan gibi birçok ismin fotoğrafı oluyor..
Nike'ın bu konuda Trabzonspor'u sürekli ikinci plana itmesi açıkcası ağrıma gidiyor..Nike,Türkiye'de sporla alakalı reklam filmi çekecekse ilk önce Trabzonspor'a yer vermeliydi diye düşünüyorum ve bu konuda ki tutumundan dolayı Nike kınıyorum...
İlgili haber ve çekilen reklam filmi bu linkte:
Arda'nın dönüş reklamı
Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan başarılı oyuncu Arda Turan yeşil sahalara kendisi için hazırlanan reklam filmiyle birlikte geri dönüyor..
Yetenekli oyuncunun yeniden sahalara dönüşünü Nike, çektiği filmle kutluyor. Filmde Arda’nın röntgen filmleri ve futbol geçmişiyle ilgili sayısal veriler ekrana geliyor.
Bugüne kadar 336 maçta 3.696 rakiple karşı karşıya gelen Arda Turan tam 30.240 dakika sahalarda kaldı. Bu süre boyunca 3.528 kilometremesafe kat eden oyuncu 9 sakatlık geçirdi. Sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Turan, 11 Aralık’ta Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak Galatasaray-Gençlerbirliği maçı ile yeniden sahalara dönecek.
En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 11.12.2010, 00:24.
Yorum
-
onlar kişisel sponsoru oldukları için reklam filmi çekmiştir. mesela fb li alexin sponsoru puma ve bi kaç puma mağazasında resimlerini görmüştüm reklam amaçlı. ama tabi bu kadar abartılması yanlış.Sanki çok büyük bir futbolcuymuş gibi.Arda gitsin parfüm reklamlarında oynasın.
Haklısınız Türkiydeki Nike mağazalarında bırakın reklamı Trbazonsporun forma satışı bile yok...181' PARS Squadron
Yorum
-
İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar kişisel sponsoru oldukları için reklam filmi çekmiştir. mesela fb li alexin sponsoru puma ve bi kaç puma mağazasında resimlerini görmüştüm reklam amaçlı. ama tabi bu kadar abartılması yanlış.Sanki çok büyük bir futbolcuymuş gibi.Arda gitsin parfüm reklamlarında oynasın.
Haklısınız Türkiydeki Nike mağazalarında bırakın reklamı Trbazonsporun forma satışı bile yok...
Yorum
-
Birileri araya girip Arda gibi futbolcuyu ön planda tutmasini sagliyor. Nike eger gercek kaliteli Türk yetenegi ariyorsa formasinda Nike amblemide bulunan kalecimiz Onur'a reklam filmi ceksinSampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebildiğim kadarıyla arda turan ile nike arasında resmi bir sözlşeme yok,varsa da henüz basına yansımadı..benim bildiğim milli takım oyuncusu olması hasabiyle ve de popüler bir oyuncu olması nedeniyle sürekli arda turan kullanılıyor..arda turan'ın reklamlarında kullanılamsına karşı değilim,sonuçta onlarda satış karlarını hesaplıyorlar..karşı olduğum nokta resmi sponsoru olduğun bir klübe veya o klubün oyuncusuna bir tane bile reklam filmi çekilmemesidir..
nike arda'nın resmi sponsorudur. basına bir çok kez yansımıştır. birazcık araştırma yapmak veya google'a ''arda turan nike'' yazmak yeterlidir.
Nike'in trabzonspor için uygulamalarını ben de yetersiz buluyorum ancak bu başka bir konudur.-ibrahima yattara-
Yorum
-
İlk olarak extremer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike arda'nın resmi sponsorudur. basına bir çok kez yansımıştır. birazcık araştırma yapmak veya google'a ''arda turan nike'' yazmak yeterlidir.
Nike'in trabzonspor için uygulamalarını ben de yetersiz buluyorum ancak bu başka bir konudur.
ayrıca şu verdiğin linke girdim, dediğin gibi ardanın nike ile sponsporluk sözleşmesi olduğunu gördüm..bilgilendirdiğin için teşekkürler..ama bu sefer bir başka ayıpla karşılaştım..nike search kısmına trabzonspor ve arda turan yazıp arattığımda karşıma şu iki sonuç çıktı;arda turan için arama yaptığında sonuç buluyor ama trabzonspor için herhangi bir sonuç bulmuyor,acaba nike bizim resmi sponsorumuz değil de bizimi kandırıyorlar sponsorumuz diye..bu fotolardan anladığım kadarıyla nike nezdinde arda trabzonspordan daha değerli...
evet istikrar için nike ile devam edilmeli ama çifte standarta,haksızlığa hayır!!!
En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 11.12.2010, 17:48.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum