Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ha bir de eklemeden edemeyeceğim
    yine orduspor örneğinde acı bir şekilde gördük ki bu iş o kadarda kasılması gereken bir iş değil

nedir abi olay
    zaten takımın formaları belli
    senede 4 tane forma çıkarıyorsun
    1 tanesi belli garanti çubuklu
    2.si de belli tek renk olacak
    3. forma var
    taraftar forması ya da 4.forma var

şimdi çubuklu malum çubukludur
    yapılacak iş belli,
    tek renk formada belli
    daya siyahı ya da bordoyu gitsin
    zaten tek renk formanın satış rakamlarının uçtuğunu düşünmüyorum

geldin buraya 2 tane güzel foprma çıkarıcaksın
    bu kadar zor mu bu iş?

adamlar kısacası bizi kazımıyor,kafaya takmıyor
    yok trabzonsporun avrupada başarısı yokmuş

bana ne kardeşim ben nike ın keyfini ya da bizim kulübün avrupada başarılı olmasını mı bekleyeceğim
    beni bağlamaz
    taraftarım
    özel forma istiyorum
    bu kadar net

yok nike çok büyük firmaymışta benim dedemin katırları çok güzelmiş
    benim dedemi övme kardeşim bana forma yap...
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Hâlâ Umbro diyorum. Orduspor'a bunları yapıyorlarsa bize neleri yaparlar...
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ben bizim Gold formayı yabana atmayın derim.Zulümpiyat'ta bir renkdaşın üzerinde gördüm mükemmel görünüyordu.Belki de renkdaş formayı taşıyordu ama tanıtımı Ferhat'la yapılınca bir formanın herkes tepki gösterebiliyor =)) Geçen sene griyi beğenmedim ama TSClub'a gidince hayran kaldım ve aldım.Bu senede ekstradan bir Gold geliyor gibi
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Gri forma gold'dan daha güzeldi bence

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ha bir de eklemeden edemeyeceğim
            yine orduspor örneğinde acı bir şekilde gördük ki bu iş o kadarda kasılması gereken bir iş değil

nedir abi olay
            3. forma var

yapılacak iş belli,
            tek renk formada belli

bu kadar zor mu bu iş?

bana ne kardeşim ben nike ın keyfini ya da bizim kulübün avrupada başarılı olmasını mı bekleyeceğim
            beni bağlamaz
            taraftarım
            özel forma istiyorum
            bu kadar net

Nike'in sucu yok.
            Biz katalogdan formalari ismarliyoruz, armalari (salak bir sekilde) yapistiriyoruz ve satiyoruz. Üstelik gidip almanyadan Uzunsokaga forma almak icin gelen bir taraftara "61'den baska numara yazdirilmiyor diyoruz".

Helal bize

Yorum

• Bir sonraki sezonun cubuklulari ne zaman cikar?
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ha bir de eklemeden edemeyeceğim

nedir abi olay
                3. forma var

yapılacak iş belli,
                tek renk formada belli

bu kadar zor mu bu iş?

beni bağlamaz
                taraftarım
                özel forma istiyorum
                bu kadar net

Hayret cümlenin sonunu Lescon ile anlaşalım ile bitirmedin..

Şu anda ligin en güzel formaları bizde kim ne derse desin ufak tefek hatalar var ama gideriliyor zamanla ki bunlar Yönetim hatası..

2 tane çok güzel formamız var diğerlerini boşver.. 2 tane fındık deseni olacak diye dandik forma giymeye gerek yok şu formalara sadece tasarım yönünden bakmayın bizim formaların üzerine kumaş yok ligde.

Seneye yine katalogdan giyeceğiz 5 sene sonrasında Nike Hollanda'ya kapak atabilirsek ne ala..

Yorum

• ya lescon nedir arkadaşlar fındık desenini zaten ilgi cekmek için yapıyorlar siz hiç barçanın desenli forma giydiğini gördünüzmü nike yapmıyor orduda yaptırsın bakalım adidas a da fındık görelim lütfen konşunun tavuğu kaz olmasın bize
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Dün akşam halı sahada futbol oynadık. Rakibimizin büyük çoğunluğu Fenerli idi ve üzerlerinde yeni sezon formaları olanlar vardı. Formaları yakından inceleme fırsatı buldum böylece. Türkiye'de en çok forma sattığı takıma nasıl bir kumaş yapmış diye yakından inceleme fırsatım oldu. Kusura bakmasınlar ama bizim ne kumaş olarak ne de model olarak yanımıza yaklaşamazlar.

Çubuklu formamızın kumaşı şu ana kadar giydiğimiz formalar içerisinde beyaz ile bilikte en kaliteli kumaşı taşıyor. Aynı forma bu kalitede başka takım satışa sunsaydı 120 TL'den aşağı olmazdı emin olun.

Elimizdeki güzelliklerin farkına varalım. Formalarımız, kumaş kalitelerimiz gayet güzel.

En son a f s tarafından düzenlendi; 06.08.2011, 12:34.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya lescon nedir arkadaşlar fındık desenini zaten ilgi cekmek için yapıyorlar siz hiç barçanın desenli forma giydiğini gördünüzmü nike yapmıyor orduda yaptırsın bakalım adidas a da fındık görelim lütfen konşunun tavuğu kaz olmasın bize
                      ordunun formaları lescon değil umbro...

ikide bir burda şu lescon muhabbeti nasıl açılıyo onuda bir türlü anlayamadım...

bu senede iki forma almış birisi olarak daha iyisini istemenin nesi yanlış onu çözemedim bir türlü...sürekli bununla yetinin havası hakim burda...forma satış sayısı falan filan hikaye özel forma isteyelim yaptırırız bu kadar net bu iş...ha ne olur kulüp az kar eder...

bizim giydiğimiz formayı dışarıdan armasız baskısız 25-30 liraya alıp herkesin giyme imkanı var Trabzonspor forması bu kadar basit olmamalı burda olay formaların güzelliğinden çok vizyon meselesi...yoksa bu sezonki formalarımız bencede güzel...

bide nike da yapıyor baskı işini...üstelik avrupada başarıdan başarıya koşan hertha berline
                      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir sonraki sezonun cubuklulari ne zaman cikar?

2 haftaya cikar kardesim

Yorum

• Olmadı şöyle beyaz formamız

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Beyaz forma zorunluydu galiba ama gsnin beyaz formasını görmedim.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Logonun etrafına yapılana kontör mu deniliyor bilmiyorum da adı neyse onu yapsınlar şu formanın üstüne forma yok,font dahil süper,olursa bu kadar olur
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X