bende de manu'nun bursaspor kaşrısında giydiği orjinal forması var. kumaş kalitesi inanılmaz derecede farklı. yani bizimkilerle hiç alakası yok. ben, nike'nin bize çakma forma itelediği konusunda ısrar ediyorum. bu kadar kalite farkı olmamalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
kemal hocam akla 2 şey geliyor.
1-nike bizi hafife alıyor yada satış rakamlarını.
2-yada bizim trabzonspor formadan adet başına daha çok kazanmak için maliyeti düşürüyor bu şekilde. Adidas mağazasına gidin bakın gs ve fb formaları bile bizimkinden daha kaliteli tabi kumaş olarak.
nice kumaşlar var üzerlerindeki renkler birşey ifade etmez nice renkler var üzerlerinde durdukları kumaşa değer katar)))
Yorum
-
İlk olarak ukkarahan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekemal hocam akla 2 şey geliyor.
1-nike bizi hafife alıyor yada satış rakamlarını.
2-yada bizim trabzonspor formadan adet başına daha çok kazanmak için maliyeti düşürüyor bu şekilde. Adidas mağazasına gidin bakın gs ve fb formaları bile bizimkinden daha kaliteli tabi kumaş olarak.
nice kumaşlar var üzerlerindeki renkler birşey ifade etmez nice renkler var üzerlerinde durdukları kumaşa değer katar)))
Yorum
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaplan koy desek taraftar karşı çıkar, hamsi koy desek kulüp "Bizimle dalga geçerler." der, kemençe koysak "Ne alaka yaaa..." derler..
Ne koyacağız ki..
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani yok...
Var da, yok..
Bu kadar kültürel, turistik ve tarihi bir şehrin takımının logo dışında bir simgesi olmaz mı yahu...50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar da, yok..
Bu kadar kültürel, turistik ve tarihi bir şehrin takımının logo dışında bir simgesi olmaz mı yahu...
Karadeniz Fırtınası çok güzel .Ama simge olarak nasıl işlenir bilemem.
Yorum
-
simge olarak fırtına ve deniz bir arada kullanılırsa harika olur bence. bir ara sivasspor bize konuk olcaktı ve bir fırtına gemi temalı resim yapılmıştı. onlar şanslıydı siz nasıl kurtulacaksınız diye. yine çalışılırsa üstünde karadeniz fırtınası üzerinden çok güzel hem de asil bir logo elde edilebilir.
hem dikkat ederseniz herkeste hayvan var logo olarak yada cisim bizimkisi doğasal bir simge olur. ''doğayla şaka olmaz'' bize her yer Trabzon gibi..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün hazırlatmaya başladığı satış sitesinin ilk hallerini de Trabzon'da görmüştüm. Bakalım ne zaman bitirirler. TS Club'ın ürettiği ürünlerin çok fazla olmasına rağmen ürün çeşidinin internet sitesine ve Trabzon dışındaki satış mağazalarına yansımamasına hayret etmeye devam ediyoruz.
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
Yerden göğe kadar haklısın!!!
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın yetkililer yeni sezon için önerdiğimiz buz mavisini gündeme alsanız artık?
Yeni sezon için önerilen forma modellerini Barcelona formasını önlerine koyup, bu kalite ve malzeme işçiliğinde istiyoruz diye geri çevirdiğimizi biliyor muydunuz? Nike'ın yeni önerileri neler olacak bakalım.
Trabzon'da iken birebir gördüğüm daha kaliteli armalar formalar ile birlikte gelir istediğimiz modeller ile birleşirse tadından yenmez.
Nike Red kampanyasını uygulamak için gösterdiği titizliği göstermesi lazım Trabzonspor'a. Milli takıma ayrı muamele, Trabzonspor'a ayrı muamele yakışmıyor Nike'a. Bunca para kazandığı kuruma karşı da saygısızlık.
Türkiye'de hiçbir ürünü Trabzonspor formaları kadar yok satmadığının farkına varmalı Nike Türkiye. Avrupaya kadar uzanan böyle bir pazar, ancak bu kadar kötü yönetilebilir. İdman ürünleri eşofman talep var, sipariş var ürün yok!
Forumda daha önce konuşulmuştu, hatırlayanlar olacaktır. Bir arkadaşımız Trabzonsporlu bir futbolcudan gelen formayı paylaşmıştı bu sayfalarda. Biz de forma korsan olduğu için, tepkimizi göstermiştik hemen. Olay doğruymuş, futbolcularımız yıllardır çevrelerinden gelen "forma" isteklerini ekonomik olarak çözmek için piyasadan çakma, korsan ürünler alıyorlarmış. Daha yeni kulüp kendi futbolcusuna düşük fiyattan orijinal forma vermeye başladı da bu saçma sıkandaldan kurtulmuş olduk.
Kulübün hazırlatmaya başladığı satış sitesinin ilk hallerini de Trabzon'da görmüştüm. Bakalım ne zaman bitirirler. TS Club'ın ürettiği ürünlerin çok fazla olmasına rağmen ürün çeşidinin internet sitesine ve Trabzon dışındaki satış mağazalarına yansımamasına hayret etmeye devam ediyoruz.
Formalarla ve forma kültürü ile ilgili yeni şeyler yazayım diyorum, sonra yanlış anlaşılırım deyip vazgeçiyorum.
Taraftarımızın forma konusundaki hassasiyeti ve çözümün parçası olma gayretleri güzellikleri sonuç verir umarım.Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz şort diyince Avrupada bu kombinasyonu kullanan takımlar geliyor aklı başlıca olanları yazmışsınız.
Ligimizde'de bu kombinasyonlar gs ve fb tarafından klasikleştirilmiş.Özenti taklit bişey yapacağına kendimize ait olan bişeyi yapalım.Düz Bordo forma kullanan başka bir takım yok ligde örneğin.
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
Yo sonuçta kullandığımız model veya kombinasyon ne olursa olsun daha evel birinin kullanmamış olma ihtimali yok gibi bişey. Çubuklu formamıza ben bordoyu hiç yakıştıramıyorum. Mavi kısmen güzel duruyor. Eskiden şortun rengi formadaki maviyle de bordoylada tutmuyodu birbirini. Gene en güzel beyaz duruyordu. Yine öyle olduğunu düşünüyorum. Gerçi geçen yıl formanın sırtı bordoyken daha güzel duruyodu bu yıla göre. Ama yakıştırma meselesi olarak düşünürsek beyaz daha iyi gidiyor. Fener veya Galata kullandığı için değil yakıştığı için kullandıktan sonra pek kimsenin bişey demeyeceğini , demeye hakkı olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta şort da Trabzonspor formasının bir parçasıBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İstanbul Güneşli'de açılan TS Club Mağazası taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.
Kulübümüzle birlikte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin mağazalarını tek çatı altında kendi bünyesinde toplayarak "Ezeli rebabet, ebedi dostluk"sloganıyla hizmet veren İnka Sportif bundan böyle kulübümüzün lisanslı ürünler satış noktası olarak taraftarlarımıza hizmet verecek.
]En son a f s tarafından düzenlendi; 23.10.2010, 18:55.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum