Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayirli ugurlu olsun bol kazancli olur insallah

Yorum

• sanırım bu mağazaların hepsi aynı kişiye ait. baksana yanyana 4 kulübünde mağazası var.))

Yorum

• 4 büyük camianın aynı çatı altında ürün pazarlaması ilginç ve bir o kadar da güzel görünüyor.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İstanbul Güneşli'de açılan TS Club Mağazası taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.

Kulübümüzle birlikte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin mağazalarını tek çatı altında kendi bünyesinde toplayarak "Ezeli rebabet, ebedi dostluk"sloganıyla hizmet veren İnka Sportif bundan böyle kulübümüzün lisanslı ürünler satış noktası olarak taraftarlarımıza hizmet verecek.

TS Club, 4 magaza arasinda, gerek bordo mavi renkleriyle gerek yazi fontuyla, baya ön plana cikmis

Yorum

• arkadaslar birsey sorucam da yerimidir bilemiyorum aradim bulamadim.. NokiaN97 icin Trabzonspor temasi nerden bulurum ?
            SAMSUN UNDERGROUND RAP
            55

Yorum

• Formaların rengini tutturduk bir de şu armaların rengini tutturabilirsek tam olacak. Kırmızı lacivert veya koyu mavi gibi değil, koyu bordo açık mavi olmalı armamız. Logonun doğru form ve renklerde kullanılması için kurumsal kimlik rehberi hazırlanıp belli sınırlar içinde korunması gerekir. Kurumsal kimlik rehberinde logonun farklı alanlarda farklı malzemelerde kullanılacak pantone renkleri ve renk kodları belli olacağı için farklı farklı renklerde logolar ile karşılaşmayız.

Bizden söylemesi.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bordo forma yine uğurlu geldi...

En son İsmail Coşgun tarafından düzenlendi; 23.10.2010, 21:26.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İstanbul Güneşli'de açılan TS Club Mağazası taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.

Kulübümüzle birlikte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin mağazalarını tek çatı altında kendi bünyesinde toplayarak "Ezeli rebabet, ebedi dostluk"sloganıyla hizmet veren İnka Sportif bundan böyle kulübümüzün lisanslı ürünler satış noktası olarak taraftarlarımıza hizmet verecek.

]
                  bu mağazaya geçen ay gittim forma alacaktım para yetmedi ben de bileklik aldım
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu mağazaya geçen ay gittim forma alacaktım para yetmedi ben de bileklik aldım
                    Anlıyorum halinden . Öğrenci hali ççç
                    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Uzun kollu formalar ne zaman çıkacak acaba.
                      Bıktım beklemekten valla.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• ey yönetim yalvarıyorum nolur şu bordo formanın uzun kollusunu yapın bi tane alacam söz
                        Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Uzun Kollu Cubuklu ve Gri ciksin!!

hele hele Gri formanin Uzun Kollusu... offfffffffffffffff

Yorum

• Kışın yaklaştığı şu günlerde tişört çıkartanlardan uzun kollu forma beklememiz manasız olur.Mayıs sonu Haziran başı gibi çıkacaktır uzun kollular
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Uzun kollu formaları kar yağdığı gün piyasaya çıkarmanızı bekliyoruz ey yetkililer...

Adamlar ekim ayında hala tişört piyasaya sürüyorlar..
                              En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 24.10.2010, 00:38.
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uzun kollu formaları kar yağdığı gün piyasaya çıkarmanızı bekliyoruz ey yetkililer...

Adamlar ekim ayında hala tişört piyasaya sürüyorlar..
                                Kar yağdığı zaman çıkacaksa iyi Gökhan Abi ya Mart'ta çıkarsa?

Beklerim valla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X