hayirli ugurlu olsun bol kazancli olur insallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İstanbul Güneşli'de açılan TS Club Mağazası taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.
Kulübümüzle birlikte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin mağazalarını tek çatı altında kendi bünyesinde toplayarak "Ezeli rebabet, ebedi dostluk"sloganıyla hizmet veren İnka Sportif bundan böyle kulübümüzün lisanslı ürünler satış noktası olarak taraftarlarımıza hizmet verecek.
Yorum
-
Formaların rengini tutturduk bir de şu armaların rengini tutturabilirsek tam olacak. Kırmızı lacivert veya koyu mavi gibi değil, koyu bordo açık mavi olmalı armamız. Logonun doğru form ve renklerde kullanılması için kurumsal kimlik rehberi hazırlanıp belli sınırlar içinde korunması gerekir. Kurumsal kimlik rehberinde logonun farklı alanlarda farklı malzemelerde kullanılacak pantone renkleri ve renk kodları belli olacağı için farklı farklı renklerde logolar ile karşılaşmayız.
Bizden söylemesi.
Yorum
-
Bordo forma yine uğurlu geldi...
En son İsmail Coşgun tarafından düzenlendi; 23.10.2010, 21:26.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İstanbul Güneşli'de açılan TS Club Mağazası taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.
Kulübümüzle birlikte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin mağazalarını tek çatı altında kendi bünyesinde toplayarak "Ezeli rebabet, ebedi dostluk"sloganıyla hizmet veren İnka Sportif bundan böyle kulübümüzün lisanslı ürünler satış noktası olarak taraftarlarımıza hizmet verecek.
]İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu mağazaya geçen ay gittim forma alacaktım para yetmedi ben de bileklik aldımTrabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
Kışın yaklaştığı şu günlerde tişört çıkartanlardan uzun kollu forma beklememiz manasız olur.Mayıs sonu Haziran başı gibi çıkacaktır uzun kollularTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Uzun kollu formaları kar yağdığı gün piyasaya çıkarmanızı bekliyoruz ey yetkililer...
Adamlar ekim ayında hala tişört piyasaya sürüyorlar..En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 24.10.2010, 00:38.Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun kollu formaları kar yağdığı gün piyasaya çıkarmanızı bekliyoruz ey yetkililer...
Adamlar ekim ayında hala tişört piyasaya sürüyorlar..
Beklerim valla
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum