bugün sordum taraftara satılan formaların kollarında ve sırtında reklam uygulaması yokmuş bu sene, en güzeli aslında, eğer varsa da söyleyin bari hemen alayım bulmuşken reklamsız çubuklu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club rekora koşuyor
Bu habere 3 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club, son 3 ayda yaptığı 3 milyon 300 bin TL hasılatla tüm dönemlerin en iyi rakamına ulaştı.
Taraftarlarımızın desteğiyle her geçen gün daha da büyüyen TS Club, son 3 ayda ortaya koyduğu yüzde 20’lik artışla tüm zamanların en iyi derecesine ulaşmış oldu. Gerek sponsorumuz Nike, gerekse de TS Club’ın günlük hayatta giyilen ürünleri ve aksesuar grubu satışlarında toplamda 3 milyon 300 bin TL ciro elde edildi.
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Çubuklu formayı giyince gerçekten forma giydiğimi hissettim, kim ne derse desin bizim formamız çubuklu olmalı ...
İngilteredeki Liverpool maçının olduğu gün almıştım formayı, gerçekten çok kaliteli formalarımız var, bir de şu logoların dikiş sorununu çözersek tam olacak ...
Bugün de Melek ile TSClub'a gidip efsane forma ve parçalı formayı almayı planlıyorum.Kazım Koyuncu ve Kupa tişörtünün beyaz toplusu varsa onlardan da alacağım.
Yorum
-
ben ankarada oturuyorum pasajda var bir tane sadece forma satıyor trabzonlu da degilim gideyim yazları alayım memleketten falan işleride yok onun icin ankaralıyız ankaradaki formalarla idare ediyoruz ama antreman ürünleri ... gibi bir cok seyden mahrumuzBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ankarada oturuyorum pasajda var bir tane sadece forma satıyor trabzonlu da degilim gideyim yazları alayım memleketten falan işleride yok onun icin ankaralıyız ankaradaki formalarla idare ediyoruz ama antreman ürünleri ... gibi bir cok seyden mahrumuz
Yarın saat 13:00'da BMN Ankara üyeleri orada buluşacak ve bayramlaşacakç Müsaitseniz sizleri de bekleriz.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Bugün Barça'nın bu seneki forması ile Trabzonspor'un bu seneki çubuklu formasını karşılaştırdım. Gerçekten diyorum bizim formanın kumaşı Barça'nın çubuklusundan daha iyiydi. Barça'nın forması naylonumsuydu. Bu yüzden bizim forma daha hafifti. Bu seneki Trabzonspor formalarının eleştirecek bir yanı yok. Tek problem özel bir tasarımı olmayışı.
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün de Melek ile TSClub'a gidip efsane forma ve parçalı formayı almayı planlıyorum.Kazım Koyuncu ve Kupa tişörtünün beyaz toplusu varsa onlardan da alacağım.Kıbrısa gıtmeden almak lazım bır forma daha : ) Kazım Koyuncu tişörtü gerçekten çok güzel, Alanzinho tişörtü de aldım, seviyorum bu adamı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club rekora koşuyor
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club, son 3 ayda yaptığı 3 milyon 300 bin TL hasılatla tüm dönemlerin en iyi rakamına ulaştı.
Taraftarlarımızın desteğiyle her geçen gün daha da büyüyen TS Club, son 3 ayda ortaya koyduğu yüzde 20’lik artışla tüm zamanların en iyi derecesine ulaşmış oldu. Gerek sponsorumuz Nike, gerekse de TS Club’ın günlük hayatta giyilen ürünleri ve aksesuar grubu satışlarında toplamda 3 milyon 300 bin TL ciro elde edildi.
Her üc ayda bir bu kadar ciro elde etsek yilda 6.4 Milyon Euro yapar...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak cakir28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünlük giyebilecemiz Tasarrim istiyorum...
tshirt - Kot pantolon-Kazak - Takim elbise ---
Hebsi sunula bilir..ne zaman bu yönte Professyoner olacagiz...Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok şey istediğinin farkındamısın? Biz 4 yıldır dikişli logo istiyoruz dikkate alan yok.Formayı becerip yapamayanlar bunları nasıl yapacak
ama her sene izine geldim de ikinci sinif t-shirtleri almak sorunda birakmasinlar..tabiki alacam
benim burda istedim KALITE..
bunu da cok görmezinler...
parasina bakmadan her zaman aliyorum..
Hanimlan her zaman bu yönte tartisiyorum ..bes lira lik tshirtlere bu kadar verilirmi diye..
bunun artik KALITE li olmasi tarafindayim..
icimin donuna kadar TS-Club var..bunuda fazla görmezinler artik bu tarafta ra..Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...
Yorum
-
İlk olarak cakir28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarkindayim..
ama her sene izine geldim de ikinci sinif t-shirtleri almak sorunda birakmasinlar..tabiki alacam
benim burda istedim KALITE..
bunu da cok görmezinler...
parasina bakmadan her zaman aliyorum..
Hanimlan her zaman bu yönte tartisiyorum ..bes lira lik tshirtlere bu kadar verilirmi diye..
bunun artik KALITE li olmasi tarafindayim..
icimin donuna kadar TS-Club var..bunuda fazla görmezinler artik bu tarafta ra..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum