Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
AFS abi iyisini bilir
Yorum
-
İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
???????“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence arka plandaki mavi dünya tamamen kaldirilip geri kalan cizgi ve yaziyi beyaz sekliyle formaya yapilabilirdi!
AFS abi iyisini bilir
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Böyle gayet güzel olmuş.
Hatta çok daha güzel. Bir de kollardaki Ülker logolarının zeminini kaldırsalar tam süper olacak.
Bu uygulamalardan bile sade olmuş, benim içime sindi.
En son a f s tarafından düzenlendi; 18.06.2009, 19:19.
Yorum
-
Basit ile sadeyi karıştırıyoruz bence.
Formamızdaki logo kullanımındaki bu sadelik ve logonun büyüklüğü gayet güzel olmuş. Yeni formalarla gözümüzün daha çok alışacağına ve seveceğimize eminim.
Türk Telekom bir çok spor branşında sponsorlukları olan bir marka. Böyle bir uygulamayı ilk kez Trabzonspor ile yaptılar, büyük ihtimal aynı uygulamayı Galatasaray formasında da göreceğiz.
Benim önerim çok daha cesurdu:
Yorum
-
Falken lastik reklamımızdan sonra gördüğüm en korkunç reklam
Ali Fuat abinin tasarımındaki gibi Türk Telekomun kurumsal armasını kullansaydık hem daha şık dururdu hemde daha ciddi olurdu. Gerçi en azından görsel olarak Avea'dan daha iyi geldi bana ama. Baskı kalitesinide bi canlı görelim. Formayı nasıl olursa olsun alacaz bari iyi bişey olsunBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
Formalarla ilgili haber yok, ben de bekliyorum hepimiz ve buradaki misafirlerimiz gibi.
Bildiklerimi de söyleyemem burada. Ama güzel şeyler olduğunu söyleyebilirim.
Sabır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum