Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antrenman ürünleri satışa çıkmayacak mı? Ya da çıkarsa ne zaman çıkacak?
    Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Antrenman ürünleri satışa çıkmayacak mı? Ya da çıkarsa ne zaman çıkacak?
      Bakırköy ts clubtan aldım ben..

Yorum

• Aylar önce göndermiştim resmi sitenin girişini süslüyor şimdi.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aylar önce göndermiştim resmi sitenin girişini süslüyor şimdi.
          tebrikler ali fuat abimiz. zaten senin çalışmaların gerçekten çok başarılı. yani bjk, fb ve gs'ye bakıyorum onlarda bile senin gibi grafiker yok. bir de şu forma tasarımlarını kabul ettirebilirsen kulübe o zaman çok daha iyi olacak. forma tasarımların da çok iyi. Allah nazardan saklasın.

Yorum

• Aylar önce göndermiştim resmi sitenin girişini süslüyor şimdi.
            Tesekkür Ederiz Abi.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Estağfurullah gördüğünüz Trabzonsporumuzun güzellikleri. ( söylemeseydim keşke )

Bugün formalarımızı yeni başarılarla süsleme zamanı.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu ay dergide 2. kez 3 Hürelden bahsedildi ve Feridun Hürel ile röportaj yapıldı burada grafik tasarım konusundan bahsedildi epeyce bir konuşma yapmışlar ve Feridun Hürel Reklam camiasında baya bilinen birisiymiş neden klübümüz bu tür profosyonellerle diyalog kurmuyorda sidik yarıştıran kendini begenmiş insanlarla alışverişte bulunuyor?
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Bugün itibarıyle biraz geç kalmış olarak çubuklu formam elime ulaştı. Tabi arkasında GURGULA 61 yazısıyla

Yazı fontu sarı. Çok hoşuma gitti.
                  Ama şunu farkettim, futbolcu formalarında isim altta, taraftar formalarında üstte. Neden acaba ?

Bir de geçen sene aldığım formanın aksine, bu formamda kol reklamı yok. Sadece Türk Telekom yazısı var. Pir-ü Pak yani
                  50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• evet kol reklamları yok satılan formalarda... Ayrıca Avrupa Kupalarında İsimler taraftarlara yapılanınki gibi formanın üst kısmına yazılıyordu sanırım...
                    t @Selim_Turan

Yorum

• OSCAR CARDOZO

Yorum

• fb maçında iki çubuk üzerine yapıştırlan armalar liverpool maçında mavi zemin üzerindeydi.3 gün arayla futbolcuların bedenleri değişmemiştir sanırım
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fb maçında iki çubuk üzerine yapıştırlan armalar liverpool maçında mavi zemin üzerindeydi.3 gün arayla futbolcuların bedenleri değişmemiştir sanırım
                          Adamların keyfine kalmış kulüp formaları. Etiketten logo olursa böyle olur...

Alkışlıyorum!
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunu görünce herkes Gökhan abi dedi
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• armalar yine baska yere yürümüs
                              SAMSUN UNDERGROUND RAP
                              55

Yorum

• Bu maçta herhalde ingilteredekinden çok yağmur yağdı ama armalar düşmedi.
                                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X