Antrenman ürünleri satışa çıkmayacak mı? Ya da çıkarsa ne zaman çıkacak?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntrenman ürünleri satışa çıkmayacak mı? Ya da çıkarsa ne zaman çıkacak?
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aylar önce göndermiştim resmi sitenin girişini süslüyor şimdi.
Yorum
-
Estağfurullah gördüğünüz Trabzonsporumuzun güzellikleri. ( söylemeseydim keşke)
Bugün formalarımızı yeni başarılarla süsleme zamanı.
Yorum
-
Bu ay dergide 2. kez 3 Hürelden bahsedildi ve Feridun Hürel ile röportaj yapıldı burada grafik tasarım konusundan bahsedildi epeyce bir konuşma yapmışlar ve Feridun Hürel Reklam camiasında baya bilinen birisiymiş neden klübümüz bu tür profosyonellerle diyalog kurmuyorda sidik yarıştıran kendini begenmiş insanlarla alışverişte bulunuyor?Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Bugün itibarıyle biraz geç kalmış olarak çubuklu formam elime ulaştı. Tabi arkasında GURGULA 61 yazısıyla
Yazı fontu sarı. Çok hoşuma gitti.
Ama şunu farkettim, futbolcu formalarında isim altta, taraftar formalarında üstte. Neden acaba ?
Bir de geçen sene aldığım formanın aksine, bu formamda kol reklamı yok. Sadece Türk Telekom yazısı var. Pir-ü Pak yani50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
fb maçında iki çubuk üzerine yapıştırlan armalar liverpool maçında mavi zemin üzerindeydi.3 gün arayla futbolcuların bedenleri değişmemiştir sanırımTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
fb maçında iki çubuk üzerine yapıştırlan armalar liverpool maçında mavi zemin üzerindeydi.3 gün arayla futbolcuların bedenleri değişmemiştir sanırım
Alkışlıyorum!“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum