gecen hafta trabzonda efsane forma yoktu kalmamıştı,şimdi varmı acaba,trabzonda bulma şansımız varmıdır,yoksa belli bir adet üzerinden mi satışa sunuldu ???
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Efsane formanın ilk parti yapılanları büyük ilgi görmüş ve tükenmişti formalar yeniden yapıldı büyük ihtimalle Trabzon'da vardır. Özellikle Liverpool maçı öncesi satışta olacaktır. Maçta tribünlerde efsane formadan giyenleri görürseniz şaşırmayın.
Efsane formanın ilk parti yapılanları büyük ilgi görmüş ve tükenmişti formalar yeniden yapıldı büyük ihtimalle Trabzon'da vardır. Özellikle Liverpool maçı öncesi satışta olacaktır. Maçta tribünlerde efsane formadan giyenleri görürseniz şaşırmayın.
evet şimdi ts clup u aradım varmış,ama heran bitebilirmiş
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
bordo forma+beyaz şort+bordo konç da mükemmel olur. bu kombinasyonu hiç denemedik halbuki çok mükemmel bir seçenek. açıkçası çubuklu forma mavi şortla çok absürd kalıyor. fontlar zaten sarı. Trabzonspor'un biraz da bordo renge ağırlık vermesi lazım. çünkü bordo renk hiç bir takımda yok.
bu sene bordo formanin giyilecegini hic sanmiyorum.
benim de bordo formadan yana ümidim yok. laf olsun diye üretildi zaten. ama ben maçlarda bordo formamızla beyaz şortumuzu giyiyorum çok güzel duruyor. yani öyle böyle değil.
bordo formada TS Club resmi sitesinde olan resminden gercekde bambaska duruyoru.. acikcasi benim hosuma gitti maclarda bi giyselerde görsek nasil bi forma.. ama cubukludaki sari font hic hosuma gitmedi.. jajanin imzasinda da hosuma gitmemisti sonra dedim belki futbolcular giyerse hos gözükür.. ki hos gözükmedi.. tabii bu kendi zevkime göre ama bordo cok daha güzel duruyordu sari fontdan su sarida nerden ciktiysa zaten..
Yorum