Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunanistan neden Nike'ye geçti ?
Adidas özel ve güzel formalar yapıyordu...
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunanistan neden Nike'ye geçti ?
Adidas özel ve güzel formalar yapıyordu...
Dünya Kupası formaları özel olacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuve'nin bu formasını ben çok beğendim. Çubuklu böyle olsa keşke..
En son tirol61 tarafından düzenlendi; 10.06.2013, 01:02.
Yorum
-
İlk olarak sogansovalyesi2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile Nisan ayında anlaştılar. Haziran ayına formaların yetişmesi imkansızdı o yüzden katalog forma giyiyorlar.
Dünya Kupası formaları özel olacaktır.
Formalarını beğendiğim için şaşırdım.
Teşekkür ederim.
Yorum
-
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuve'nin bu formasını ben çok beğendim. Çubuklu böyle olsa keşke..
Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
[QUOTE=the_storm_boy;1919050475]TrabzoNapoli istedi diye yaptım; HD Görünüm: http://i.imgur.com/ezHDjUa.jpg
bordo mavi 2
Yorum
-
[QUOTE=tirol61;1919110667]İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum